Domino's Cüzdan Para İadesi

Domino's cüzdanıma para yükledim. Sipariş oluştururken Domino's cüzdanı ile ödeme gibi bir seçenek çıkmıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana paramı iade edeceklerini söylediler. 1 hafta oldu Halen param iade edilmedi. Ayrıca normalde bu durumlarda Domino's müşterilerine yaşanan sorunlardan dolayı hediye veriyor diye biliyorum çünkü bazı arkadaşlarımla danıştım aynı sorun yaşadığı için hediye orta boy pizza almışlar fakat bana vermediler :(

23 Nisan 2024 17:15 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın , Batu D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

23 Nisan 2024 19:25

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Domino's Pizza Gelmeyen Ürünümün Para İadesi Yapılmadı

"Dün yazdım bugün ulaştılar güzel bir şekilde telafi edildi benimle iletişime gecen müşteri temsilcisine teşekkür ederim"

Domino's Cüzdan Bakiyemi İade Etmiyor

"Şikayetvar ailesine teşekkür ederim onlar sayesinde sorun çözüldü"

Domino's Cüzdan Ve Geç Teslimat Sorunu

Domino's cüzdan ve geç gelme problemi bir daha kesinlikle Domino's'tan sipariş vermem. Her gün sipariş vermeme rağmen ür...

Domino's Cüzdan Sorunu: İade Ve Ödeme Krizi

"Müşteri temsilcisi Merve Hanım bugün tarafıma dönüş yaptı ve sorunumun hallolduğunu iletti, etkin iletişimi ve hızlı çözümü için kendilerine teşekkür ederim"

Domino's Pizza Sipariş İptal Edildi

"Teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Domino's Pizza Kütahya Pis!

Domino's PizzaKütahya Pis!

Mine
Malzemesiz Domino's Pizza Gönderimi

MalzemesizDomino's Pizza Gönderimi

Ramazan
Domino's Pizza Mantarsever Pizzada Mantar Yok!

Domino's PizzaMantarsever Pizzada Mantar Yok!

Hülya
Domino's Pizza Yanlış Ve Değersiz Ürün Gönderimi

Domino's PizzaYanlış Ve Değersiz Ürün Gönderimi

Kemal
Domino's Pizza Her Seferinde Yanlış Sipariş!

Domino's PizzaHer Seferinde Yanlış Sipariş!

Sinem

Öne ÇıkanKonular