Bursa Domino's Bademli Şubesi

13 Mayıs 2024 21:53147

Bursa Domino's Bademli Şubesi extra sos almamıza extra para vermemize rağmen 3 siparişten 1 inde sossuz pizza yolluyor.
Bunu sürekli olarak yapıyor
Bu durumun kontrol altına alınması ve denetlenmesi gerektiğini konusunda Domino's un önlem almalı düşüncesindeyim

13 Mayıs 2024 21:59

Domino's Pizza Bursa Bademli şubesini 3 siparişten birinde Domino's sos koymayı unuttuğu konusunda geri bildirim verdim. Akabinde Bursa Bademli Domino's Şube Müdürü olduğunu söyleyen Döne Hanım beni arayarak neden bizi şikayet ediyorsunuz gibi söylemlerle geri dönüş yaptı bende 3 siparişten 1 inde sos koymayı unutuyorsunuz 10 dan fazla bu durumu yaşadım bana bunu söyleyeceğinize neden önlem almadığını ilettim kendilerine fakat kendileri çözüm tarafından ziyade durumla ve şikayetle ilgilendiler. Haftada 5 gün neredeyse pizza Domino's tan pizza alan biriyim ve sürekli bu durumu yaşatanın Domino's değil kişiler olduğunu düşünmek istemekteyim. Domino's şikayet hattının daha profesyonel çalışması gerektiğini bu konuya yönelmeleri gerekiyor. Şikayetleri değil nedenini konu olmalıydı düşüncesindeyim

14 Mayıs 2024 11:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın , Engin D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

14 Mayıs 2024 14:33

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2025 19:39231

"Sanırım M*** hanımdı beni arayan kişi ona buradan çok teşekkür ediyorum."

11 Ekim 2024 00:44922

"Merve hanıma çok teşekkür ederim ilgisi için"

Sürekli Eksik Gelen Soslar Ve İade Sorunu

17 Ocak 2025 22:52224

Domino's pizzadan ara ara sipariş veriyorum. Genellikle sosta ekliyorum sepetime. Ama ne hikmetse soslarda hep bir eksik...

Sürekli Eksik Gelen Soslar Ve İade Sorunu

Eksik Ürün Ve Yanlış Sipariş Sorunu

26 Ekim 2024 19:22592

Domino's Pizza Davutlar şubesi işini düzgün bir şekilde yapmayan bir şube. Verdiğim siparişlerde sürekli eksik ürün oluy...

Eksik Ürün Ve Yanlış Sipariş Sorunu

11 Mayıs 2024 21:39220

Bursa'daki Domino's Pizza'dan güzel bir pizza yemek için sipariş verdim ancak domino's gerçekten kalitesini düşürmüş. Ge...

Tümünü Gör
Domino's Pizza Sipariş Gelmedi, Şube Telefon Açmıyor, Genel Merkez Çözüm Bulmadı!

Domino's PizzaSipariş Gelmedi, Şube Telefon Açmıyor, Genel Merkez Çözüm Bulmadı!

Merve
Domino's Pizza Bayat Ve Bozuk Ürün