Yeliz sonuçtan memnun

Dokuyan Halı İstanbul Yolu Üzerindeki Mağazasında Yaşanan Sorunlar

27 Temmuz 2024 18:01
Yeliz'in Teşekkür Mesajı
“Abdullah beye teşekkür ederiz bu sefer yardımcı olundu”

Geçen sene İstanbul yolu üzerindeki bir halı mağazasından 3 halı aldım ve bana halının naylon olmadığını söylediler. Halı resmen kıl gibi tüyleri yapıştı. Müşteri memnuniyetleri ve hizmet sıfır. Çok vasat bir yer.

27 Temmuz 2024 20:20 (Şikayetten 2 saat sonra)
Yeliz
27 Temmuz 2024 21:50

Ben halı tutarımının parası karşılığında bir tane halı almak istedim fakat onlar 3 halı aldığınız için 3 tane alma zorunluluğu sundular böyle saçmalık olamaz herkes bütçesi ne kadara yeterse onu alabilir müşteriyle ilgilenme sıfır herkes kendi halinde ilgisizler biz kendimiz halıya bakarken bile ışgilenmedıler her şey 1 kere halıyı almakla iletişin bittiğiniz düşünüyorlar denekkı onlar için sadece satış önemli onun dışında değişim için hiç yardımcı olmadılar sadece kendimiz baktık başka beğendim halı olmadı mümkünse paramın karşılığında bir halı almamı kabul etmiyorlarsa para iadesi yapsınlar yanlış bilgi vermesinler sadece oyalamak başka bir şey degılgun üstüne gün ayıpta dönüş sağlamadılar bile ben hep aradım sizden bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum

Yeliz
03 Ağustos 2024 13:47

Abdullah beye teşekkür ederiz bu sefer yardımcı olundu

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 23:45
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Hisar Halı & Mobilya Bambu Halı Aldatmacası: Kalitesiz Ürün Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Su Sar sonuçtan hiç memnun değil

Halı Kalınlığı Ve Müşteri Hizmetlerinde İletişim Sorunu

03 Aralık 2024 11:05
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 14:21