Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Diriker Varlık Yönetim Fazla Miktarda Para Talep Etme

23 Kasım 2023 14:29

2019'da ticari faaliyetimin zarar etmesiyle mecburen kapattığım unvanın Yapı Kredi Bankası'na olan 2.000 TL'lik küçük meblağı ödeyemedim. O sırada askere gitmem dolayısıyla ve pandeminin araya girmesi sebebiyle borcumu ödeyemedim. Daha sonra durumumu düzeltmeye çalışırken, bankaya olan borcumu ödemeye çalıştığımda yeni yeni ödeme borçlarıyla karşılaştım. Dosya, cihaz, evrak, kapanış gibi ek masraflarla karşı karşıya kaldım. Ödeyemeyince dosyamın Direk Varlık Yönetimi'ne devredildiğini öğrendim. Biz ödemeye çalışırken, 2.000 TL'lik dosyayı 27.000 TL'ye kapatmamız gerektiğini söyleyerek bizi uğraştırıyorlar. Borcumuzu ana para ile kapatmak istiyoruz.

27 Kasım 2023 08:21

23 Kasım 2023 16:11

2019'da Ticari Faaliyetimin zarar etmesiyle mecburen kapanmış olduğum unvanın Yapı Kredi bankasına olan 2.000 bin Tl küçük meblağı ödeyemedim o Sırada Askere gitmem dolayısıyla ve pandeminin araya girmesi dolayısıyla borcumu ödeyemedim, daha sonra Durumu'mu düzeltmeye çalışınca bankaya olan borcumu ödeyeme çalışınca yeni, yeni ödeme borçlarla karşılaştım, dosya, cihaz, evrak, kapanış gibi paralarla karşılaştım ödeyemeyince dosyamı diriker varlık yönetimine devredildiğini öğrendim, biz ödemeye çalışınca 2.000 bin liralık dosyayı 27.000 bine kapatıyoruz diye bizi uğraştırıyorlar, Bize yardımcı olun

23 Kasım 2023 14:08

23 Haziran 2025 22:42
Caner sonuçtan hiç memnun değil

İcra Dairesi Yüzünden 6 Aydır Banka Hesabıma Erişemiyorum

31 Temmuz 2025 11:46