Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

DHL Yurt Dışı Kargo Almanya

DHL Yurt Dışı Kargo Almanya
27 Mayıs 2024 21:59

DHL kargo Almanya'dan ürünüm bir türlü gelmiyor. 3 Mayıs'ta ürünün gümrükten geçtiğini ve Türkiye'ye yola çıktığını yazıyor ama sonrası yok. Kargom nerede bilen yok. Türkiye'de uluslararası posta ve kargo işleme merkezi ile görüştüm, kargo Türkiye'ye giriş yapmamış diyorlar. Bu kadar uzun süredir nasıl yolda olabilir kargo?

Yorumlar (6)

Büşra
Büşra

Bu süeeçten ben de geçiyorum nasıl yapacağım ne olacak bilmiyorum 8 marttn beri Türkiye'ye çıktı diyor ancak son hareket 12 Mart napıcm bilmiyorum

Kübra

Kargonuz ulaştı mı peki size, biz de aynı süreçten geçiyoruz da şu an

İsmail
İsmail

Merhaba, benim de benzer bir sorunum var. DHL Almanya'dan süreç hızlı ilerledi ama en son şu mesajı aldım : 4 Haziran 2024 Salı 01:32, Feucht, Almanya Gönderi varış ülkesine/bölgesine taşınır ve oradaki teslimat organizasyonuna teslim edilir." Bundan sonra DHL i aradığımda sorumluluk artık PTT'nin diyor ancak PTT takip kodu olmadığı için bizde ürün yok diyor. Kaldım öyle bekliyorum. Siz nasıl çözdünüz meseleyi?

Kargonuz ulaştı mı peki

Fevziye

Firma başka kargo gönderdi o kargo bugün Türkiye'ye gelmiş görünüyor

Fevziye

Kargo hala transfer sürecinde diyor değişen bir şey olmadı aynı kargo numarası ile PTT de kargo çıkıyor ama o da transfer sürecinde diyor Türkiye ye giriş yapınca kargoyu PTT devralacak ama Türkiye'ye giriş yapmıyor kargo, uluslararası kargo posta dağıtım merkezini aradım İstanbul'da onlarda ürün Türkiye'ye giriş yapmayınca biz bilgi alamıyoruz diyorlar yolda görünüyor hâlâ kargo diyorlar

21 Şubat 2024 17:14

DHL Kargom Nerede 63 Gün Oldu

04 Mayıs 2024 14:21
Süheyl sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Neredeyse 3 Haftadır Transfer Sürecinde

Süheyl