16 Ocak 2024 11:33
Gülay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Tel kırma kursu için toplu olarak aldığımız Taç marka tellerimizde lekeler vardı. İşleme yaptığımızda ise teller kararmaya başladı. Yıllardır Taç marka tel kırma teli kullanırız ancak kararma sorunuyla ilk defa karşılaştık. Ayrıca bazı tellerin dış kutusunda çatlaklar ve tellerin üzerinde kahverengi lekeler bulunuyordu.

17 Ocak 2024 12:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
19 Ocak 2024 11:32

Bizde üzgünüz el emeğinin ne kadar kıymetli olduğunu bilirsiniz

20 Ocak 2024 13:38
22 Ocak 2024 12:41

Merhaba telleri geri göndereceğiz ama üzerinden biraz kullanmıştık o sıkıntı olur mu bir de iade yerine değişim yapsak olur mu çünkü biz aldığımızda tellerin fiyatları 300 TL di şimdi arttı onu nasıl yapabiliriz

23 Ocak 2024 18:13
03 Şubat 2024 14:39
03 Şubat 2024 14:50

Aynı ürünleri tekrar sipariş etsek ilk aldığımız fiyat üzerinden mi yoksa yeni fiyatlandırma üzerinden mi alacağız şu anda telin fiyatı artmış durumda ilk aldığımız fiyat üzerinden yardımcı olursanız seviniriz

03 Şubat 2024 18:15

Merhabalar, Üretici firmanın fiyat düzenlemesi sebebi ile ürünlerin fiyatları değişmiştir. Yeni ürün almak istediğinizde şu an yayımlanan fiyattan ürünleri satın alabilirsiniz. Bilginize sunar. İyi günler dileriz. Deselans.com Destek Ekibi

03 Şubat 2024 18:37

Ama bu Firmadan kaynaklanan bir mağduriyet aynı fiyat üzerinden verilmesi gerekmez mi

04 Şubat 2024 11:27
20 Şubat 2024 17:05

Teşekkürler

Feride
Feride

Aynı şekilde bizim aldığımız Taç marka tellerde de sararma ve kararma oldu Hatta aldığımız bir tel küflendi Taç marka teller asla eski kalitesinde değil Daha işlediğimiz ürünleri kullanmadan sararmaya başlıyor emeklerimiz boşa gidiyor yıllardır kullandığımız markayı maalesef değiştirmek zorundayız bu şekilde devam etmemiz imkansız

Taç Markalı Tel Kırma Telinde İade Ve Kalite Sorunu

16 Mayıs 2025 14:20