Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sürpriz Borç Yükü Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

25 Aralık 2024 23:11

Kadıköy'de broşür dağıtan kişi, işinden alacağı prime çok ihtiyacı olduğunu ve onu desteklemek amaçlı sadece bilgi verilmesi suretiyle Derma Queen Güzellik Merkezine yönlendirdi. Müşteri temsilcisi, cilt bakımı için kampanya olduğunu ve 1800 TL'den bana yardımcı olacağını söyledi. Sonra burun dolgusu kampanyasından 5000 TL'den destek olacağını belirtti. Ben de çalışmadığımı, bu tutarı şu anda ödeyemeyeceğimi belirttim. Oradaki temsilci de oraya istediğim zaman gidebileceğimi ve işe başladıktan sonra da ödeyebileceğimi söyledi. Ben de işsiz olduğum için sadece 1800 TL'lik senede imza attım. Üzerinden bir yıl geçti ve bu süreçte sağlık sorunlarım ve iş arayışım dolayısıyla aldığım paket tamamen aklımdan çıktı. Konuya istinaden ne beni aradılar ne de bilgilendirdiler. Bugün avukatlık bürosu tarafından konuya istinaden arandım. 1800 TL'lik borcumun 18.000 TL olduğunu, gün içerisinde ödemezsem icra dosyasının açılacağını ve borcumun 25.000 TL olacağını belirtti. Konuya istinaden avukatıma danıştım. Gerekli işlemler yapılacak.

Sultan

Merhabalar bende Konya da ki bir güzellik merkezinde bu olayın aynısını şu an yaşıyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz. İptal için ödeme istiyorlar.

Emre

Merhaba benimde başıma benzer bir olay geldi nasıl bir yol izlediniz

Ayla
24 Kasım 2023 14:26