Betül sonuçtan hiç memnun değil

Depo Toptan Perakende Saygısızlık Ve Fiyat Tutarsızlığı

31 Aralık 2024 18:36

29.12.2024 tarihinde Bursa Osmangazi Küçükbalıklı (sağında Shell olan) mevkisinde bulunan depo toptan ve perakende marketinden alışveriş yaptım. Alışveriş bittiğinde kasada, ürünlerin raflarda olan fiyatıyla kasadaki fiyatının farklı olduğunu gördüm, yoğunluklarından dolayı iade etmekle ya da sormakla yormak istemedim personelleri de. Bugün (31.12.2024 Salı günü) saat 17:10 civarında fiyatı kasada yanlış olan ürünleri iade etmeye ve sebebini sormaya gittiğimde orada bulunan personeller tarafından yetkili görüldüğü, departmanını vs. Bilmediğim n** Hanım azarlar bir biçimde üslupsuzca bana ve yanımda bulunan 55 yaşındaki anneme bağırarak bir şeyler anlattı. Ne kendisi ne kasadaki çalışanlar ne biz anlattığını anlamadık. Daha sonra kendileri kasada bulunan ekranlardan da 39.90 olduğunu gördüler ürünün, bizi haklı çıkarmak istemediler muhtemelen ki sert konuşmasına devam etti. N** Hanım, daha fazla dinlemek istemeyip iade gerçekleştirmelerini istedim. İademizi 4 numaralı kasada bulunan personel “terbiyesizliğe gerek yok” diye mırıldandı. Anlayıp, ben mi terbiyesizlik yaptım lütfen iademi verin diyerek iade ücretini suratıma fırlatır gibi verdi. Mimikleri ve davranışları inanılmaz rahatsız ediciydi. Depo markette sürekli raf ve kasa fiyatı farklı çıkıyor ama ilk defa böyle saygısızlığa maruz kaldık. Şahsıma ve anneme yapılan bu durum oldukça zedeleyiciydi.

07 Ocak 2025 17:49

Depo markette çalışan kendince yetkili olan personeller bana ve anneme yapılanı belirtmeme rağmen marka tarafından ne bir özür ne bir açıklama yapılmadı. Markanın ve çalışanlarının profesyonellikten uzak olduğunu biliyordum fakat bir özür bile dileyememek oldukça amatör bir durum.

06 Ocak 2025 20:28 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli müşterimiz ilgili şikayetinizle ilgili gerekli uyarılar personelimize yapılacaktır anlayışınız için teşekkür eder özür dileriz.

27 Haziran 2023 00:31
İleli Süpermarket 'te Etiket Ve Kasa Fiyatı Farklı
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Perin İç Giyim Çalışanlar, Sorularıma İsteksizce Ve Zoraki Yanıt Veriyor

12 Ağustos 2025 11:46
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Etiket Ve Kasa Fiyatı Arasındaki Fark Müşteriyi Mağdur Ediyor

18 Haziran 2025 17:32
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

TGM Toptan Gıda Market Esnaflık Sıfır İlgisiz Kasiyer Fişi Atmamız Suç Oldu

01 Şubat 2024 22:38