Tuğçe
24 Mayıs 2023 18:40

Aralık ayında bir implant işlemi yaptırmıştım. Allah korumuş beni, buradan sadece bir tane çıktı. Ankara'da bulunamadığım için Bursa'da farklı doktorlara gittim. Kime gittiysem implant derin ve açısı eğimli dendi. 'öyle bir şey yok' denildi. Profesör diş hekimlerine gittim, birden fazla. Dentanorm'a ulaştım, ** beye zar zor ulaştım. Implant parçaları için. Ancak alabildim, şükür dedim. Sanki dilendim, yani o derece. Her neyse, tüm bunları da geçtim. Parçaları iyileşme başlığını nasıl yanlış verirsiniz? Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Aptal yerine mi koyuyorsunuz? Çok yazık cidden, pes diyorum. Hakkımı helal de etmiyorum.

Buradaki profesör doktorum zar zor parçayı buldu. Firma bayisi Türkiye'den çekilmiş. Uyumlaması da yapılamıyor. Protezin teknoloji üzerinden. Koskoca Ankara, yani pes hakikaten. O parçayı nasıl yanlış verirsiniz? Sanki hayrına yapıyorsunuz. Bu işte kim varsa, bence bir kontrol edin. Şikayetleriniz de birçok varmış, keşke dikkat etseydim. Maddi manevi zorlandım. Gerekli ve tüm yerlere şikayette bulunacağım, hakkınızda. Kimseye ve özellikle bana bunu yapma hakkınız yok. Bu işin peşini bırakmayacağım. Maddi olarak mağduriyetimi istiyorum.

Hacer
Hacer

Tuğçe hanım bana ulaşabilirseniz size destek olacağım

🫵🤥🤚

💥🫵🤐🤚💥

Dentanorm Dental İmplant İşlemimde Yaşadığım Sorunlar

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

V Dent Ankara İmplant İşleminde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

16 Ağustos 2024 23:58
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Dentworld Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağrılarım Ve İhmalkarlıkla Dolu Diş Tedavisi

15 Ocak 2024 11:37