Dental Plus Yanlış Yapılan İşlem

16 Mayıs 2023 12:12

Google yorumlarına bakarak tercih etmiştim bu kliniği etmez olaydım. Sıfır ağrıyla gittiğim doktora dişlerimi yaptırdıktan sonra inanılmaz ağrı çektim hala çekiyorum 10 gün geçmesine rağmen ağrılarım gittikçe artınca tekrar randevu aldım Dr. Dan sağ olsun kendisi hiçbir şey yapmadan, çözüm bile sunmadan gönderdi beni ağrı kesici içmeye devam etmeliymişim bayağı tecrübeli. :) Bilmiyordu ne yapacağını aynen böyle bir cümle de kurdu zaten "ne yapabiliriz ki" gibi. Verdiğim para çöp oldu. Başka bir doktora gittim yapılan dolguların sinirlere baskı yaptığını kanal tedavisi yapılması gerektiğini söyledi şimdi tekrardan dolgu açılıp kanal yapılacak ve ben bu ağrıyla bir hafta daha geçirmek zorunda kalacağım. Bir daha asla tercih etmem. Durumu izah edip paramın bir kısmının iade edilmesini talep ettim ama dönüş bile yapılmadı. Bir de Dr. Uyuşturmadan işe başlamıştı ki ben uyuşturulmasını istedim inanılmaz. Google yorumlarına asla aldanmam bundan sonra çünkü yaptığım kötü yorum 1 hafta geçmesine rağmen yayımlanmadı.

Kadriye
Kadriye

Merhaba hangi diş hekimi?

Hüseyin
Hüseyin

Merhaba Pınar hanım şikayetinizle ilgili telefonla tarafınıza ulaştık, sizleri kliniğimize davet ettik. Doktorlarımızın itirazı değerlendirmesi için muayene yapılması gerektiğini varsa bir hata düzeltmek adına bu davetimizi yineledik. Fakat siz müsait olmadığınızı ve kliniğe gelemeyeceğinizi ücretinizin geri ödenmesini talep ettiniz. Klinik olarak sizleri yine davet ediyoruz. Buyrunuz sorunun çözümü adına profesörlerimiz doçentlerimiz yapılan işlemi tekrar kontrol edelim. Varsa bir hata düzeltmek adına sizlere yardımcı olmak isteriz. Sağlıklı gülüşler dileriz efendim.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Ve Maddi Odaklı Yaklaşım Mağduriyeti

22 Nisan 2025 14:03
Yanlış Tedavi Ve Maddi Odaklı Yaklaşım Mağduriyeti
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Huzur Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu Deneyimi

01 Ağustos 2024 23:44