Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Diş Kliniğinde Hayal Kırıklığı: Estetik Ve Psikolojik Zarar

28 Kasım 2024 03:35

Özlüce Dent Palace diş kliniği
Gülmekten utanıyorum ve artık rahatlıkla gülmek istiyorum diyerek gittiğim diş kliniği sayesinde artık gülmeyi unuttum...
Kaplama yaptırdığım dişler yüzünden çene yapım bozuldu, yüz ifadem değişti.
Şekil olarak hiçbir bozukluğu olmamasına rağmen çocukluğumdan beri ön dişlerde yaptırmak zorunda kaldığım dolguların görüntüsü ve sürekli tekrar etmesi beni artık rahatsız ediyordu ve üst dişlerimi komple kaplama yaptırmaya karar verdim. İnternetten bulduğum bu kliniğe görüşmeye gittim ve kendilerinden emin konuşmaları ile güven veren tavırlarına ikna olup yaptırmaya karar verdim. İşlemler başladı. Her şey yolunda görünüyordu. Fakat ölçü alımından sonra başlayan süreç kabusa dönüşmeye başladı. Yapılan dişler bir türlü olmuyordu. Sürekli yapılan dişlerle ilgili genelde görüntü olarak sıkıntılar vardı ve düzeltilmesi gereken yerleri söylemek zorunda kalıyordum. Mesela ilk sorduklarında asla istemiyorum dememe rağmen ön iki diş tavşan diş görüntüsünde yapılmıştı. Zorla düzelttirdim. Ve her seferinde ben beğenemedim, olmadılar dediğimde önce güzel oldular diye ikna edilmeye çalışılıyordum, sonra dişler yeniden sökülüp yeniden teknisyene gidiyordu. Fakat bir türlü tam manasıyla olmuş bir diş gelmedi. Bu süreç aylarca sürdü. Sonunda benim çene yapıma kusur buldular, 'Senin çene yapın böyle, ne yapabiliriz?' dediler, 'Senin ruh halin hiçbir şeyi beğenmiyor, o yüzden beğenmiyorsun.' dediler. Hele son zamanlarda kliniğe girişteki arkadaşların "Yine mi geldi, bu kadın" der gibi bakışları neticesinde artık düzelttirmeye çalışmaktan yorularak tamam dedim ve yapılan dişlerin takılmasını kabul ettim.
Aslında buraya yazmak gibi bir niyetim de yoktu, kendimce hala bu dişleri sevmeye çalışıyordum. Tek güzel yanı yemek yerken sıkıntım yoktu. Öyle ya da böyle ciddi de bir ödeme yapıldı ve bir süre kullanmak zorundayım diye düşünüyordum... Ta ki, bir iş arkadaşımın 'Senin de dişleri benzettiler, alt çenen içeride kaldı.' diye dalga geçmesi ve sonrasında bir ortamda bir arkadaşımın bana 'Dişlerin yamuk ve çenen yamuk duruyor. Farkında mısın?' diye sorması artık psikolojimi altüst etti. Farkındaydım ve görmezden geliyordum ama dışarıdan birisi söyleyince canım acıdı. Bir kadın olarak estetik açıdan böyle şeyler duymak insanı üzüyor ve acilen yeniden dişlerimi yaptırmaya karar verdim. Ama bu arada da belki benim durumumda olan birileri vardır ve aynı şeyleri yaşamasınlar diye yazmaya karar verdim. Hem maddi kayıp hem de zaman kaybı yaşadım. Umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Smile Academy Mutlu Ayrılmadım, Üzücü Davranışlar Devam Etti

15 Temmuz 2024 11:17
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12
Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi
İlker sonuçtan memnun değil

Nil Klinik (Beylikdüzü) Şikayeti.

21 Mayıs 2024 07:13

Perla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Dişlerime Yaptırılan Zirkon Kaplama Sorunu

26 Eylül 2023 15:54