17 Ekim 2024 01:33

Denizi Gelinlikten Gelinlik, Kınalık, Kaftan, Araç süsü ve kuaför hizmetinden oluşan paketi kiraladım. Gelinlik için boyunuza göre kesim yapılacak ve kullanılmamış gelinlik verilecek dediler. Provaya gittiğimde ise benimle ilgilenen arkadaşın işten ayrıldığını, boyu ile ilgili işlem yapılmayacağını ve kiralık olduğu için kullanılmış deforme olmuş gelinliği giymem gerektiğini söylediler. Fotoğrafta görüldüğü gibi gelinliğin işlemeleri tamamen çıkmış sadece ip görüntüsü var. Kına ve kaftanı düğünümün yapılacağı hafta araya sıkıştırdılar resmen. Tam anlamıyla felaketti. Kına elbisem için istediğim modelde dikim yapılacağını söyleyen arkadaş işten ayrıldığı için beni başlarından atmaya çalıştılar. Mevcut olan elbiselerden seçmem gerektiğini belirttiler. Defalarca git gel yaparak sonunda istediğim modeli tarif edebildim. Fakat gelen elbise de tam bir fiyaskoydu. Tadilat için isteklerimi sıraladıkları kağıt parçası elbisenin içine zımbalanmış durumda kına günü benimle gelmişti. Tadilat yapılmamış, askıda ipin kesilen kısımları bile içine dikilmemişti. Yalnızca Kuaför ve araba süsü hizmetlerinden memnun kaldım. Maalesef geri dönüşü ve telafisi olmayan bir süreçti. En güzel gününüzü mahvetmek istiyorsanız Denizi Gelinliği tercih edebilirsiniz.!

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Alimbinar Gelinlik Hayal Kırıklığı Yaratan Kına Elbisesi Deneyimi

23 Aralık 2024 10:23
Bersan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 13:35
Setri Nur İlgisiz Bir İşletme
Şule sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:30
Pierre Cardin Gelinlik Pişmanlıktır. Kişiye Özel Dikim Bile Yapamıyor
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 14:42
Sibel Arıcı Gelinlik Düğün Günü Hayal Kırıklığı
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
22 Eylül 2024 17:34