Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Dedeman Palandöken Ski Lodge Misafir Zehirlenmeleri Hakkında

Dedeman Palandöken Ski Lodge Misafir Zehirlenmeleri Hakkında
12 Mart 2024 15:43

Dedeman Ski Lodge Palandöken Hotel'e 8-10 Mart 2024 tarihleri arasında konaklamak üzere beş aile gittik. 9 Mart akşam saatlerinde dokuz yaşındaki kızım şiddetli mide bulantısı ve halsizlikten şikayet etmeye başladı. Sonrasında gece yarısına kadar on beş dakika aralıklarla sekiz kez istifra etti. Atatürk Üniversitesi Hastanesi Acil Bölümü'ne götürdüm, kendisine kan tahlili yapıldı. Doktorun yorumu kanda virüse rastlanmadığı, yediğimiz ya da içtiğimiz bir şeyden kaynaklanacağı şeklindeydi. Sonrasında aynı gece ben de istifra etmeye başladım ve takiben ishal başladı. Bu mesajı yazdığım saate kadar üç gündür ishal ve sancı devam ediyor. Otele girdiğimiz cuma sabahından çıkış yaptığımız pazar akşamına kadar otel dışından hiçbir şey yemedik ya da içmedik. Diğer odalardaki arkadaşlarımızdan da bazılarının çocukları bazılarının kendileri ishal oldu hatta bir kişi hastaneye yatmak zorunda kaldı. Bizim grubumuz haricinde diğer otel misafirlerinden de aynı şikayetler nedeniyle ambulans çağırarak hastaneye gitmek zorunda kalanlar oldu. Şikayetimiz üzerine otele gelen genel müdür hiçbir şekilde kendilerinden kaynaklanabilecek bir sorun olmadığını, bölgede bir salgın olduğunu ancak Sağlık Bakanlığı'ndan doktorlara verilen talimat nedeniyle bu salgından bahsedilmediğini onun yerine hastalara yiyecek ya da içecek nedeniyle zehirlenme olabileceğinin söylendiğini iddia etti.

08 Eylül 2023 05:18

19 Temmuz 2025 20:12
Çağdaş sonuçtan memnun değil

D-Maris Bay Resort'ta Nusr-Et Deneyimi: Zehirlenme Ve İlgisizlik

17 Ekim 2024 14:30

18 Haziran 2025 19:00
Okan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 02:05
Büyük Anadolu Didim Resort Hotel Gıda Zehirlenmesi