Yanıltıcı Mesaj Ve Sahte Suçlama İddiası

Yanıltıcı Mesaj Ve Sahte Suçlama İddiası
31 Aralık 2024 13:15

Kendini Ha. Y***** olarak tanıtan kişiden "Sürecinizle ilgili belgelerin teslim süresi sona ermektedir. Herhangi bir aksaklık olmaması için en kısa sürede bizimle iletişime geçiniz. 02162060834" böyle bir mesaj aldım.

Önemli duyuru! Tarafıma böyle bir mesaj geldi. E-devlet ve UYAP üzerinden yaptığım kontrolde böyle bir cezaya ait bir kaydın olmadığını gördüm. Bu numara, site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım, onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajı kabul etmiyorum. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İlgili makamlara bilgi olması adına buradan şikayetimi iletiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Cenk
Cenk

Aynı şekilde bugün (31 Aralık 2024 Saat 11:43'te) bana da mesaj atılmış. Şikayetinizi kopyalayarak kendim de bir şikayet oluşturdum, gerekli dava kontrollerimi yaparak. Umarım bu tip durumlar ile vakit harcatmayacak önlemler alınabilir. Aynı numaraya sahip Halk Hukuk için oluşturulmuş birçok şikayet okudum bu sitede, internet araştırmasında bu şekilde bir hukuk bürosunun mevcudiyeti de görünmüyor.

31 Aralık 2024 17:19
Yanıltıcı Mesaj Ve Asılsız Suçlamalarla Mücadele