Danilo's Pizza Beylikdüzü Şubesi Sipariş

07 Eylül 2024 19:36

Merhabalar işletmeniz hakkında bir şikayetimi belirtmek istiyorum. Beylikdüzü şubenizi ziyaret ettik bir akşam yemeği yemek adına, fakat işletmeniz yeterli değil personel eksikliği ve takipsizlik var. 1 saat 15 dakika kadar sadece bir pizza çıkmasını bekledik ve hüsran siparişimiz henüz gelmemişti. Bir özür bir idare etme durumu yok bir mahcubiyet yok. Garsonlar ilgisiz, oturduğumuz masa pisti silinmesini rica ettik hijyen sıfır. Kalkan masalar beş saat toplanmıyor bizden sonra gelen müşterilerin siparişi çıkıyor sorduğumuzda doğru düzgün cevap verilmiyor müşterilere bakılmıyor. Başka masaların da mağdur olduğunu gördük. Ben başka bir işletmeyi de tercih edebilirdim ama sizin pizzalarınızı deneyimlemek için hoş vakit geçirmek için mekanınızı tercih etmiştik, tercih etmemek gerekiyormuş teşekkürler. Bir pizza yapıp servis etmek 1 saat 15 dakika süremez ayrıca işletmenin temizlikle ilgili sıkıntıları da var çok temiz bulamadık personeller çok ilgisiz. Hoş bir cumartesi akşamımızın 2 saatini işgal ettiniz!

Danilo's Pizza Beylikdüzü Şubesinde Yaşanan Hizmet Sorunları

30 Eylül 2024 13:04

Teslimat Gecikmesi Ve Kötü Hizmet Deneyimi: Pizzam 1 Saatte Gelmedi

15 Temmuz 2025 20:37

16 Ocak 2024 13:38
Filiz sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 21:40
"Sorunu hallettik Teşekkürler. Domino's Pizza"
Domino's Pizza Yetkilerin İlgilenmemesi Ve Saygısızlığı
Domino's Pizza Yetkilerin İlgilenmemesi Ve Saygısızlığı