Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Eşanjör Arızası

Nihal
07 Şubat 2024 16:11

Daikin NDJ 24kw kombi plaka eşanjör arızası.
2019 yılında bayii tarafından hiçbir sorun yaşamadan yıllarca kullanabileceğiniz Daikin NDJ 24kW model kombiniz önerildi ve satın aldım fakat bir çok kez sıcak su ısınmama problemi oldu.
Bu nedenle 2 kez plaka eşanjörü değiştirildi. Gelen Daikin servisi evimiz deki peteklerin alüminyum petek olduğunu ve kombi ile peteklerin uyumsuzluğundan bu sorunu yaşadığımızı söyledi. 3. Kez aynı problemi yaşıyoruz ve gelen servis eşanjörün tekrar değişmesi gerektiğini söyledi.
Aynı arızanın sürekli tekrarlamasından ve plaka eşanjörünün 3 kez değişmesi gerektiğinden dolayı kombimin alüminyum peteklerle uyumlu bir model ile değiştirilmesini talep ettim fakat Daikin genel müdürlüğünden beni arayarak kombi değişimi yapamayacaklarını bu durumun onlarla ilgili olmadığını peteklerle ve bayii ile ilgili olduğunu söylediler.
Ben bir tüketici olarak kombi ile peteklerin uyumsuzluğunu bilemem ki. Kombiyi satarken bütün gerekli incelemeler yapıldı peteklere de baktılar hiçbir sorun olmadığını söyleyip gerekli projeleri hazırlayıp kombiyi taktılar. Ne bayii ne de servis hiçbir şey söylemedi.
Daikin gibi büyük bir firmanın bu şekilde davranması bana hiç yardımcı olmaması çok kötü. Markalarının arkasında durmuyorlar.

07 Şubat 2024 16:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Damla
Damla

Aynı sorunu 2021 yılından beri yaşıyorum. Tesisatınızdan kaynaklı diyerek eşanjör arızasını garanti kapsamına almadıkları gibi ne yaparsanız yapın modundalar. 3 yıldır eşanjör 1-2 ayda bir arıza verdi temizlendi yenisi takıldı aynı sorun devam etti. En son Linkedin'den ulaştım yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler. 7 bloklu 6şar katlı sitede bir tek Daikin kombisi olanlar sıkıntı yaşadılar. Aynı tesisatı kullanmamıza rağmen farklı markalarda neden sorun olmadı. Hakkımı yasal yollarla arayacağımı ve buradaki şikayetleride delil niteliği göstereceğimi beyan ediyorum

Daikin güya 6 yıl satış sonrasında destek vereceği için garanti veriyor. Ama teknik destek kısmı çok zayıf. Altı yıl garanti vermektense, adam akıllı bir yıl garanti ver daha iyi

Seçil
03 Kasım 2024 21:37
Daikin Kombi Sıcak Su Problemi Ve Servis Mağduriyeti
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Maliyetler

Kadri