Cross Group Yatırım Platformu Güvensizliği Ve Desteksizlik Sorunu

21 Mart 2024 01:52

26/01/2024 tarihinde B**** A****** olarak Cross Grup platformuna katıldım ve ilk başta 250 dolarlık bir yatırımla başladım. İlk kez BOTAŞ yatırımına başvurdum ve işleyişini bilmiyordum. Durumu onlara bildirdim ve bana bir uzman yönlendirdiler. İlk bir hafta boyunca işlem yaptık. Daha sonra yatırımı artırmak için baskı hissettim. Zaman zaman işlem yapmıyorlar ve kazanç düşük olduğu için, ilk başladığım gibi devam etmek istediğimi, güvenimin tam olmadığını belirttim. Ancak bana kredi çekmem için ve çevreden borç almam için baskı uyguladılar. Ben hiç para çekmedim ve nasıl çekileceğini de bilmiyorum. Kimse ilgilenmiyor. 07/03/2024 tarihinde hesabımı kapatmak ve paramı çekmek istediğimde ise ilgilenen olmadı. Yatırıma girmeden önce bana günlük 15 ile 20 dolar arasında kar edeceğim söylenmişti. 40 gün sonunda 120 dolar kar elde ettim ancak bu parayı çekemiyorum. Yardım talep ediyorum.

Yorumlar (8)

Ümit

Merhaba arkadaşlar bende bu konuda mağdurum nasıl yaparız acaba net bir bilgisi olan var mı

Alper

Aynı durumdayız sanırım. Bizde paramızı çekmiyoruz bir haber alırsanız cevaplarmisiniz

Özlem

Binance TR de hesap açacaksınız, Cross dan Binance TR ye dolarınızı göndereceksiniz, Binance'ta TL'ye çevirip kendi adınıza olan Türk bankası hesabına tl olarak aktaracaksınız

Ümit

Bu konuda yaptırım uygulamak için Etkili bir öneriniz var mı acaba

Ümit

Tamamda özlem hanım parayı hiçbir şekilde oradan çekemiyoruzki

Hacer

Hiçbir şekilde onların onayı olmadan para çekme işlemi olmuyor bende çekemiyorum bir de tehdit ediliyorum para yatırmazsam eve haciz göndermekle her seferinde başka biri arıyor kurtulamıyorum onlardan

Rafet

Bende yatırdım ve paramı çekemedim penim param şu anda kayıp lütfen polise gidin

Beyzanur

Merhaba Özlem Hanım, bende o şekilde çekmeye çalıştım ama siteden para çekme talebi onaylanmıyor bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Cross Group Hesabından Paramı Çekemiyorum

Beyzanur
17 Nisan 2024 14:28
Cross Group Hesabından Paramı Çekemiyorum
Ayhan sonuçtan memnun değil

Cross Group Yatırım Vaadiyle Yanıltıldım!

01 Mayıs 2024 21:18

Münevver