Çözüm Kurs Merkezleri Ankara Kızılay Çözüm Kursun Çözümsüzlüğü Ve Sorumsuzluğu

08 Nisan 2024 20:05

Ankara Çözüm Kızılay Şubesi'ne LGS öğrencisi olan oğlumu 30 bin tl karşılığında yazdırdım. Kayıt sırasında, sınıfla ilgili bir sorun olması durumunda sınıfın değiştirileceği sözünü aldım. Hatta öğretmenlerle ilgili bir problem olursa bile yardımcı olacaklarını belirterek güvenimi kazandılar ve ben de sözleşmeyi imzaladım.

İki ay sonra sınıfla ilgili sorunlar başlamasına rağmen, kendi çocuğumun haksızlığa uğramasını göz ardı ederek durumu idare etmesi için onu teşvik ettim. Ancak zamanla olaylar daha da kötüleşti ve öğretmenler ile müdür tarafından oğluma mobbing uygulanmaya başlandı. Oğlum derslere karşı ilgisini kaybetti. Daha önce başarılı olan oğlumun notları düştü ve psikolojisi bozuldu. Durumu kursla görüşmek istediğimde, tamamen amatör bir tavırla yaklaşan rehberlik öğretmeni hiçbir çözüm sunamadı. Oğlum kursa gitmeyi bıraktı ve bu süre zarfında kurs tarafından neden gelmediğiyle ilgili hiçbir geri dönüş almadım. Sonunda oğlumu kurs kaydından çıkarmaya karar verdim. Kursun müdürü, bu kararın benim zararıma olacağını söyleyerek beni tehdit etti ama ben yine de kaydı sildirdim. Kursa 8 bin tl borcum kalmıştı; oğlum son üç ay gitmemiş olmasına rağmen bu borcu ödedim. Daha sonra bana 12 bin tl daha borçlandığımı ve ödemezsem avukata vereceklerini söylediler. Hizmet almadığım ve üstüne kötü muamele gördüğüm kursa gereksiz yere 12 bin tl borçlandırıldım. Çözüm Kurs tarafından mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Sena
Sena

YKS öğrencisiyim. Çocuğunuzun yaşadıklarının resmen birebir aynısını yaşadım. Eğitim diye bir şey yok. Her şey rezil ötesi. İdare ve Müdür Eyüp Bal öğrencilerin psikolojisini bozmak için bilerek görevlendirilmiş gibi.

Med Fen Bilimleri Gölbaşı Dershane Şikayet

27 Ocak 2024 13:30
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler | Yusuf Öncebe Kursun Eksiklikleri Nedeniyle Motivasyon Kaybı Ve Haksız Tazminat Talebi

30 Ekim 2025 10:56