Faruk sonuçtan memnun

Corby Drones İlk Uçuşta Yandı

15 Haziran 2023 04:07
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Mağazadan Corby Drone Ultimate zoom Pro ürününü satın aldım eve geldim ve youtube.com'dan izleyerek her şeyi doğru bir şekilde kurduk drone'da sabit kalma özelliği olduğu yazıyordu fakat benimki sabit bile yükselmiyordu havaya hafif kalkıp sağa sola doğru kendi gidiyor. Ve yere düşüyor sonra garip sesler geldiğini fark ettik ve drone'dan 2 kanattan birden duman çıkmaya başladı. İşin kötü tarafı drone kapalı modda olmasına rağmen pervane hala dönüyor ve duman çıkıyor. Aniden elime alıp bataryayı söktüm ellerim pervane darbesi doldu böyle görmedim. Erken müdahale etmesem patlama ya da yangın çıkabilirdi. Bir kere uçuramadan böyle bir şey olması üzücü vidaları açıp baktım ve hala anlayamıyorum. Gerekli yardımı bekliyorum Corby.

15 Haziran 2023 08:28 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

15 Haziran 2023 14:32

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Faruk
Faruk
15 Haziran 2023 14:36

Teşekkürler

Corby Drones Zoom Pro Ultimate: Beklentileri Karşılamayan Performans ve İade Sorunu

31 Temmuz 2025 13:13
corby-drones-zoom-pro-ultimate-beklentileri-karsilamayan-performans-ve-iade-sorunu-4.jpg

01 Şubat 2024 17:48

14 Ocak 2024 14:52