Corby CX022 Drone Kamera Sorunu

Corby CX022 Drone Kamera Sorunu
27 Ekim 2024 20:32

26/10/2024 tarihinde aldığım Corby CX022 dronenin kamerası çalışmıyor. 3-4 defa değişim yaptık. Dronenin uçmasında bir sorun yok ama kamerasının çalışmaması açıkçası beni bayağı bir üzdü. Bu konuda rica etsem yardımcı olursanız çok sevinirim.

28 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

28 Ekim 2024 12:17

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

31 Ekim 2024 15:20

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Ramazan sonuçtan çok memnun

Corby Drone Kamera Sorunu

11 Mayıs 2024 20:58
"Karekod yanlış uygulamaya yönlendirdiği için kamera açılmadı. Ancak teknik destek veren firma konuyu çözdü. Teşekkürler..."
Burak sonuçtan çok memnun

Corby Cx022-2b Uygulama Sorunu

30 Haziran 2024 23:03
"Güncel uygulama linki gönderdiler. Eski uygulamadan dolayı çalışmadığını belirttiler. Teşekkürler..."
Corby Cx022-2b Uygulama Sorunu
Emre sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2024 15:46
"Aynı gün içinde hızlıca sorunu çözdüler. Kullanılan uygulama değiştiği için sorun olmuş. Hızlı çözümleri için teşekkür ediyorum."
Mustafa sonuçtan memnun

03 Temmuz 2024 21:58