Batuhan sonuçtan çok memnun

Cooler Master Haf 700 Evo LCD Panel Çalıştıramıyorum, Yardım Yok

Cooler Master Haf 700 Evo LCD Panel Çalıştıramıyorum, Yardım Yok
25 Eylül 2023 16:43
Batuhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgilendikleri için teşekkür ederim”

Cooler Master en ünlü ve büyük 18.000 TL'lik kasası haf 700 Evo satın aldım, fakat LCD ön panel ekranının iris yazılımını aktive etmeye çalıştığımda 'polling port' hatası veriyor. Teknik servisi aradım, kimse doğru düzgün bir şey bilmiyor. Mail attım, fakat geri dönüş yapılmadı. Kasamın ön ledleri görsellerdekinden daha soluk yanıyor.

Ledleri değiştirme şansımız var mı diye sorduğumda, piyasada olmadığı ve servisin değiştirebileceğini, fakat masterplus+ yazılımında kasamı hiçbir şekilde görüntüleyemediklerini söylediler. Dolayısıyla boşuna haf 700 Evo almış gibi hissediyorum. Yetkililerden ricam, kasa yazılımı ile ilgili yeterli bilgi birikimine sahip birinin dönüş yapması.

13 Ekim 2023 16:46

Cooler Master yetkili servisi Vektron Elektronikten M** Bey ile görüştük. Kendisi sağ olsun çok yardımcı oldu. Garanti kapsamı dahilinde Yenisiyle değiştirildi anladığım kadarıyla hatalı olan ön panel. İlgilerinize alakalarınıza teşekkür ederim Cooler Master. Ürünlerinin arkasında durmaları kullanıcılarını memnun ediyor.

18 Ekim 2023 15:45

İlgilendikleri için teşekkür ederim

Tanju
Tanju

Hocam bende de aynı kasa var. Firmware update yaparken hata aldım ve birkaç gün İrisi kaybettim. Hiçbir şekilde görüntü gelmiyordu. Kasayı çöpe atmayı bile düşündüm o derece sinirlendim. Sonra şöyle bir şey yaptım. Bilgisayarda takılı olan tüm USB leri çıkarttım sadece mouse ve klavye kaldı. O şekilde firmware update yaptım. Oldu bu kez update yaptı ve İris düzeldi. Bir daha da kesinlikle kurcalamam çünkü yazılım olarak Cooler Master gerçekten kötü. Mühendislikteki kalitelerini yazılımda gösterememişler.

Batuhan

Merhabalar, ön ledlerinden dolayı servise gönderdim, sorunu da belirttim. Dediğinizi deneyeceğim. Çok teşekkür ederim, saygılarımla...

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
02 Mayıs 2024 16:38
LG Sorunlu Urunu Teknik Servise Kendiniz Getirin Diyor
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Cooler Master Vektron Elektronik Teknik Servis Problemi

30 Eylül 2024 20:20