13 Ocak 2024 18:00

Daha yeni almış olduğum Delux M800 Pro farede kablolu modda gecikme olduğu için kendilerinden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istedim ve sitede belirtmiş oldukları i***@connectgame.com.tr adresine sorunumu anlatan bir mail yazdım ve yardımcı olmalarını istedim. Aradan 8 gün geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Ben de iade vs ile uğraşmamak için nasıl olsa 2.4 ghz modda kullanıyorum deyip tekrar mesaj yazmadım.

Farenin şarjı bittikten sonra ve kablolu modda kullanmak zorunda kalınca bu sorunun aşırı rahatsız edici olduğunu fark ettim. Değişim ya da iade için hem kendi sitelerinde vermiş oldukları hem de ürünün garanti belgesinde yazan 0 216 341 5752 numarayı aradım. Ancak defalarca aramama rağmen numaraya ulaşılmıyor telefon ekranında "geçersiz numara" hatası veriyor.

Şimdi kendilerine nasıl ulaşılacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Böyle saçma bir çalışma şekli görmedim. Ürünü satın aldıktan sonra hiçbir şekilde kendilerine ulaşma şansınız bulunmuyor.

Geri dönüş yapılıp sorunum çözülmediği takdirde hem THH'ye hem de CİMER'e ticaret hukuk ve etiğine uymayan davranışlarından dolayı suç duyurusunda bulunacağımı bildiriyorum.

Hasan
15 Ocak 2024 11:27

Hala verdikleri numara geçersiz diyor ve maillere dönüş yapılmıyor. Cayma hakkım geçmek üzere... Kaldı ki iade ya da değişim için değil sadece bilgi almak için ulaşmak istiyordum ama artık kesinlikle değişim ya da iade istiyorum. Umarım başkalarının başına geldiği gibi "bozuk, ayıplı" üründe bile kutusu açılmış diyerek değişim ya da iadeyi reddetmezler bu kadar bekledikten sonra :d

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 13:12
Alper sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 15:29
İade Sürecinde Ücretsiz Kargo Hakkım Engelleniyor, Mağdur Ediliyorum
Ege sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 20:59

04 Kasım 2024 15:50