Merve sonuçtan çok memnun

Coffy Hatalı Kod Selfy

Coffy Hatalı Kod Selfy
12 Haziran 2024 15:08
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Final sınavıma 1 gün kala aldığım ilk güzel haber sorunum düzeltildi yarın kahvemi alıp finale gireceğim. Çok teşekkürler ilgilenen herkese.”

Selfy üyesiyim. Kodu girdim ama boyunu yanlış seçtiğim için silmiştim. Orta boyu seçip tekrar kodu girdim, hatalı promosyon kodu yazıyor. Kampanyaya şifrem var, faydalanamıyorum. Acil çözülsün lütfen. 2 aylık kampanyayı ben son haftasında gördüm, üzücü. İlgililere duyurulur.

12 Haziran 2024 16:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Merve G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2024 17:12

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2024 17:22

Şey ben uygulamaya girdim bahsettiğiniz hediye kahve yok görünmüyor

12 Haziran 2024 17:23

Arayıp ilgilendiler teşekkürler🙏🏻🤗 de ufak bir şey var hediye kahve görünmüyor 😊

12 Haziran 2024 17:47

Kahvem nerede yok ki🥺uygulamaya giriyorum yok

27 Haziran 2024 15:34

Kampanyanın bitmesine 3 gün kaldı ve benim sorunum hâlâ çözülmedi artık çözülse de kahveyi almaya gidecek vaktim kalmadı evim şubeye biraz uzak ve sınavım var 2 güne çok üzgünüm 🥺

29 Haziran 2024 17:07

Coffy Selfy Kampanyası Kod Hatası