Coffy Hatalı Kod Selfy

Coffy Hatalı Kod Selfy
12 Haziran 2024 15:08508
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Final sınavıma 1 gün kala aldığım ilk güzel haber sorunum düzeltildi yarın kahvemi alıp finale gireceğim. Çok teşekkürler ilgilenen herkese.

Selfy üyesiyim. Kodu girdim ama boyunu yanlış seçtiğim için silmiştim. Orta boyu seçip tekrar kodu girdim, hatalı promosyon kodu yazıyor. Kampanyaya şifrem var, faydalanamıyorum. Acil çözülsün lütfen. 2 aylık kampanyayı ben son haftasında gördüm, üzücü. İlgililere duyurulur.

12 Haziran 2024 16:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Merve G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2024 17:12

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2024 17:22

Şey ben uygulamaya girdim bahsettiğiniz hediye kahve yok görünmüyor

12 Haziran 2024 17:23

Arayıp ilgilendiler teşekkürler🙏🏻🤗 de ufak bir şey var hediye kahve görünmüyor 😊

12 Haziran 2024 17:47

Kahvem nerede yok ki🥺uygulamaya giriyorum yok

27 Haziran 2024 15:34

Kampanyanın bitmesine 3 gün kaldı ve benim sorunum hâlâ çözülmedi artık çözülse de kahveyi almaya gidecek vaktim kalmadı evim şubeye biraz uzak ve sınavım var 2 güne çok üzgünüm 🥺

29 Haziran 2024 17:07

Coffy Selfy Kampanyası Kod Hatası

29 Haziran 2024 01:151.233

Coffy Selfy, üyelerine bedava kahve kampanyası sunuyor. Ancak kodu girince hatalı diyor? Ayrıca hangi içecek geçerli bi...

Coffy Selfy Kampanyası Kod Hatası

Coffy Kampanyasında Üyelik Kısıtlaması Mağduriyeti

25 Haziran 2025 21:345.458

"Biraz geç dönüş sağladılar ama gerçekten çözüm odaklı bir dönüş oldu teşekkür ederim müşteri temsilcisinin ilgisi için"

Coffy Hepsiburada Koduyla Kahve Vermiyor

8 Haziran 2024 01:15677

5 Haziran 2024 tarihinde Hepsiburada Premium üyesi oldum ve her gün mutlaka uğradığım Coffy Beşevler şubesinde kullanmak...

Tümünü Gör
Gazino Coffy Şubesi Hijyen Yok

Gazino CoffyŞubesi Hijyen Yok

Tayfur
Yemek Sepeti Ve Coffy Hüsranı!

Yemek Sepeti VeCoffy Hüsranı!

Dilek
Coffy Kötü Hizmet, Hijyensiz İşletme

Coffy KötüHizmet, Hijyensiz İşletme

Hasan
Coffy Şenlik Cookie Taş Gibi!

Coffy ŞenlikCookie Taş Gibi!

Seda
Coffy Bakırköy Şubesinde Temizlik Skandalı