Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola'nın İade Ve Destek Eksikliği Küçük Esnafı Zorluyor

Coca-Cola'nın İade Ve Destek Eksikliği Küçük Esnafı Zorluyor
12 Kasım 2024 20:16

Konya'da bir market sahibiyim. Coca-Cola ile 4 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışıyordum. Aylık ortalama 50 bin tl civarı ürün alış verişi yapar, ödemeleri zamanında yapardım. Yüklü bir ödeme zamanında ( Şubat ayında abi al bir şey olmaz ödemesi kolaylık yaparız diye diye 100 bin TL'lik su ve soda yazılması :) ) bazı kişisel problemlerden dolayı ödeme zamanında yapamadım ve 22 gün sonra icra işlemleri başlattı. Konya bayisi, hakkıdır bir şey diyemem. O borcu ödedikten sonra 3 yıldır bir türlü almadıkları iadeleri vermek için 40 takla atıyorum. Buraya uğrayan yok zaten. 4 yıldır en ufak destek almadım, Pepsi ortalarda para dağıtırken verilmiş sözüm var deyip hiçbir şekilde yarı yolda bırakmadım. Bunun karşılığı düğünüme 3 gün kala gelen icra kağıdı oldu ve hala bir tavır almamışken 3 yıldır iadesi geçmiş ürünleri vermek için yalvarıyorum. Konya'da tek şikayetçi ben değilim. Bunu kendim için yazmıyorum çünkü biliyorum ki bu şikayet gidecek Konya'da bu sorunları görmezden gelen müdürlerin önüne düşecek o da çözüldü diye işaretleyip bizleri kötüleyip kapatılacak. Pepsi bayii sorunu yaşamasa pazar payından çok güzel anlarsınız da 3 yıldır çözemedikleri bayii problemi yüzünden rahat rahat hareket ediyorsunuz. Sözlerimi yanlış anlamayın buradaki bayiniz A**** Ü***** bir şirket ve ticaret ne gerekiyorsa onu yapıyor ama Coca-Cola? Buradaki yetkilileri? Verilen sözler? Market destekleri? Dolap takibi? Etiket? İade var diye SKT'si yakın ürünleri verip sonrasında iade almamak? Umarım bu ben ve benim gibi Coca-Cola kanadında sorun yaşayan herkes için milat olur ve sorunlara kulak veren gerçek bir yetkili bulunur da küçük esnafı daha da küçük görmek yerine ne yapabiliriz olarak bakabilirsiniz. Çünkü sizin için çok küçük meblağlar olsa da kazancınızda bizlerin payı olduğu da bir gerçek değil mi?

13 Kasım 2024 08:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Müge
11 Şubat 16:53

Güven
07 Şubat 2024 13:39
Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

Dilaver
20 Mayıs 20:06