Elif sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Samsun'da Yetkili Servis Hizmetinden Şikayetçiyim

Citroen Samsun'da Yetkili Servis Hizmetinden Şikayetçiyim
23 Ağustos 2024 20:11

Samsun Citroen yetkili servisi Demir Otomotiv'den şikayetçiyim. 5 Ağustos 2024'te yani tam 18 gün önce arabamı götürdüm. Servis bana parçanın yurt dışından geleceğini söyledi ve yurt dışı diye kayda aldı. 5 iş günü sonunda parça gelmezse araba vereceklerini söylediler. 18 gün geçti ne araba verdiler ne de parça geldi. Bugün gittiğimde parça İzmir'deki şirketten gelecek daha gelmedi, ne zaman gelir belli değil dediler. İzmir'den geleceği için de size tamir bitene kadar kullanmanız için araba vermiyoruz dediler. Bana yurt dışı dediler. Kayda yurt dışı yazdılar hatta fiyat yukarı çıkar, yurt dışı olduğu için dediler. 5 günde gelmezse araba vereceğiz dediler. Tam 18 gün geçti, ne arabamın parçası geldi ne de bana başka bir araba verdiler. Çok mağdur ve perişan oldum. Diyecek bir şey bulamıyorum. 10 senedir Citroen'den başka araba almayan ben, Citroen'den nefret ettim. Çaresizce bekliyorum. Bütün işlerim aksadı. Çözümsüz bir durumun içine düştüm. Şikayetim umarım karşılık bulur.

23 Ağustos 2024 20:12

Ağustos 5 aracımı yetkili servise teslim ettim. Yeni yazilim yüklemesinden sonra aracımdaki hasar belirlendi. Parçanın yurt dışında gelmesinin onayını verdim. Şahsıma ikame araç tahsis etmediler. Kapora yatırdım. Ağustos 23 şahsıma araç tahsisi edilmedi parçanın ne zaman geleceği belli değil. Citroen marka araç kullanmak istemiyorum. Tüketici Hakları hiçe sayılıyor. Kapora ödemesi yapmasam aracımı geri alıp başka yerlere yaptırmak istiyorum. Markanın arkasında durmak gerekir güven duymak adına. Hasar parçası araç turbosunun değişimi

28 Ağustos 2024 10:45

Iletisimee geçemeyen bir marka artık ne kadar değerli olduğunu varın

28 Ağustos 2024 11:41

Para kazanmayı yeğleyen güven kaybetmeye neden olan markanın geldiği son nokta

Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Tahir
28 Eylül 2023 08:51
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
13 Ocak 2025 13:18

Citroen C5 Arızası İçin Servisten Bilgi Ve Çözüm Alamıyorum

Haşim
20 Ekim 2025 17:07
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
11 Haziran 2024 17:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Yetkili Serviste Bakım Gecikmesi Ve Fahiş Fiyat Mağduriyeti

25 Eylül 2025 18:06