Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami'ye Trafik Sigortası Yapılmaması

Fatih
05 Ocak 2024 14:05

Citroen Ami marka aracın trafik sigortası yapılmıyor. Kasko yapılabiliyor. Bu araç ruhsatta elektrikli 4 tekerlekli bisiklet olarak geçiyor, MTV ödeniyor, muayenesi var, kasko da yapılıyor (sadece Aksigorta'da), ancak trafik sigortası yok! Kaskoda karşı tarafın hasarını en faz 50.000 TL'ye kadar karşılıyor, ek teminat vs ile limit de artmıyor. Bu durum aracın trafikte karşılaşacağı hasar vb. Durumunda araç sahibini güvencesiz duruma düşürüyor.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Serkan

Benim kaskom 500 bin karşılıyor. Sigorta olmuyor. Kaza olsa da masraf karşılamıyor. Mokoko.

Girgin

Merhabalar, bizde de bu araçtan var ama sigorta yaptıramıyoruz. Nereye yaptırdınız acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

Serkan

Boş ver yapılmasın 45 le ite vursan kalkar kaçar. Abidik gubidik işlerler sigorta yapanlar var ama sistemde geçerliliği yok. Kaza da karşılamaz hasarını bum olursun.

Zaten ami yi almak nedeni bu. Şikayet nedeni değil. Ben sırf bunun için alacağım 1988modelaracıma dün trafik sigortası yaptırdım. 23.650 TL tuttu. Yılda 300-400km yaptığım aracın sigorta maliyeti 24binlira Allah belası versin bu soyğu n düzen, in yiyicilerinin

Doruk
Doruk

Ben trafik sigortası yaptırdım hatta 4000 küsur tuttu bayiden alırken yaptılar.

Serkan

Seni ayarlamışlar geçmiş olsun. Bu araca hiçbir marka sigorta yapamıyor. Birine vursan karşılığı yok. Poliçene bak kaskodur o.

Citroen Ami Sigorta Sorunu

Volkan
22 Aralık 2023 01:30
Omer sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 10:41
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Trafik Sigortasıyla Citroen Ami Onarımında Yetkili Servis Engeli Ve Mağduriyet

Murat