Sema sonuçtan hiç memnun değil

Erzincan Çınar Restaurant Servis Hatası

16 Şubat 2024 19:49

Erzincan Çınar Restaurant kurumlara öğle arası paket servisi yaparken kurye kuruma girmiyor bizi bahçe kapısına çağırıyor. Mantomuzu giyip bahçeye çıksak zaten lokantaya gideriz. Ne anlamı kaldı eve servisin? Apartman kapısına müşteriyi çağırmıyorsa kurum bahçe kapısına da müşteriyi çağıramaz. Böyle saçmalık olmaz. Erzincan merkez dediğiniz yer zaten kaç km? 5 dakika lik yoldan gelip bizi ayağına çağırmak da ne?

Kurye, Çınar restaurant a ait değilmiş, restaurant. Getir ile anlaşmış. Ben istesem... G**'i arar sipariş verirdim. Üstelik puan alırdım avantajlarından yararlanırdım. Çınar'ı neden aradım? Esnafın enflasyonu bahane edip müşteriyi mağdur etmesinden bezdik. Şikayetçiyim. Erzincan'da zaten ciddi firma yok olanın da hizmeti bu! Küçük lokantalar bile bu saygısızlığı yapmıyor. Yemekleri de idare eder.

Köksal
Köksal

İyi günler diliyorum Erzincan çinar restoranda sabah kahvaltısı olarak tirit çorbası söyledik lakın ekmekleri kuru korkmuşlardı suyundan koyalar içine koyulan et sayacak kadar az dı içerisine bol miktarda soğan ve yeşil biber koymuşlar aslında tirit çorbasının ismini değiştirsinler soğan ve biber çorbası yapsınlar bunu işletmenin sahibine beyanda bulunduk hiç aldırış etmedi

Personelin Kaba Tavrı Ve Kötü Yemekler Misafirlerimle Rezil Oldum

10 Ekim 2025 23:48