Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
29 Ekim 2023 00:43

Chocolabs Maltepe şubesinden sipariş ettiğim Divane isimli tatlıyı paket yaptırmak istediğimde personel ürünün artık hazırlandığını ve paket servis için baştan bilgi vermem gerektiğini söyledi. Ben de o zaman kavanozun bedelini de yazın bu şekilde alayım dedim. Rica etmeme rağmen kavanozu veremeyeceklerini söylediler. Siparişi de iptal edemeyip tatlıyı plastik kaba dökeceklerini söylediler. Şube müdürü arkadaşa 'eşim sabahtan beri çalışıyor, ona jest yapmak için alıyorum, basit bir kavanoz, logonuzun olduğu mutfak malzemesini istemiyorum, beni kırmazsan sevinirim' dememe rağmen, sırf inattan her yerden temin edilen logosuz basit magnolia kavanozunu, parasını ödemeyi teklif etmeme rağmen vermeyip ürünü resimdeki gibi altüst ederek bana teslim etti. Resim şubeden o esnada çekilmiştir. Her şeyi geçtim, müşteriye ürün bu şekilde darmadağın teslim edilir mi? Bu zihniyette olan bir işletmenin ürünlerine nasıl güveneyim? Bir daha asla adım atmayacağım.

29 Ekim 2023 00:50 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz. Lütfen iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine gönderir misiniz

Eskişehir Şubesinde Hayal Kırıklığı Yaratan Tatlı Deneyimi

17 Mart 18:20
Eskişehir Şubesinde Hayal Kırıklığı Yaratan Tatlı Deneyimi

11 Ağustos 2023 16:06
Çağla sonuçtan çok memnun

Çağla
02 Temmuz 2023 00:12
"Markaya teşekkür ederim çok hızlı dönüş sağladılar ve bizi memnun ettiler :)"
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 00:52
Hilal sonuçtan memnun