Cafer sonuçtan memnun

Chippin Puanları Kullanılamıyor: Müşteri Hizmetleri Ve Banka Arasında Kalan Sorun

Cafer
07 Aralık 2024 11:49

Chippin Migros kampanyasında ekim ayında Migros'tan alışveriş yaparak 100 TL puan kazandım. Puanım alışverişte kullandığım Yapı Kredi word kredi kartıma yüklendi. Migros'a giderek puanımı kullanmak istedim. Kasiyere Chippin'le ödeme yapmak istediğimi söyledim. Fakat puanım ne Chippin uygulamasında ne de Migros, Opet, Carrefour SA market gibi puanı kullanabileceğim alternatif kasalarda göründü. Sorun çözümü için Chippin müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri sorunun bankadan kaynaklandığını söyledi. Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini aradım ( bence gereksiz bir aramaydı. Çünkü kredi kartımda 100 TL Chippin marka puan tanımlıydı). Yapı Kredi müşteri temsilcisi sorunun Chippin uygulamasından kaynaklandığını söyledi. Puanın son kullanım tarihi gelince puan silindi.
Şimdi yine aynı şey oldu. Kasım ayında Chippin Carrefour SA kampanyasından kazandığım 100 TL Chippin marka puan kredi kartımda görünüyor. Fakat Chippin uygulamasında görünmüyor. Muhtemelen bu puanı da harcayamadan silinecek. Bu ay yine Migros kampanyası var. Onu da tamamlayıp tüketici hakem heyetinden puanlarımı tahsil etmesi için talepte bulunacağım.

07 Aralık 2024 11:54 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz sistemimize kaydedilmiştir. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Chippin i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

08 Aralık 2024 12:20

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili olarak, Chippin Müşteri Hizmetlerimiz üzerinden sizinle görüşülerek şikayetinize konu olan detaylar ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Chippin'i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
22 Kasım 2023 14:35
Chippin Puan Kullanımı Hüsranı!
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
08 Ağustos 2023 15:00
Alev sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2024 10:15
Chippin Word Puan Kullanamama
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
29 Kasım 2023 13:51
"Sorunu çözdüğünüz ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim"
Chippin Müşteri Yanıltması