Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Chippin Çevir Kazan Çarkı

Chippin Çevir Kazan Çarkı
03 Haziran 2024 12:55

Uzun süredir Chippin kullanıcısıyım. Her hafta 'Çevir Kazan' uygulamasından belli hediyeler veriliyor ve her hafta düzenli çeviriyorum. Ancak son 5-6 aydır her hafta sürpriz çıkıyor. Madem para ödülünü vermiyorsunuz, bari çarka koymayın. Şöyle sürpriz çarkı olsun, her çevirdiğinizde o çıkıyor zaten. Boşuna 10-20-50 ₺ gibi paralar koymayın. Sizler de inanıp çevirip durmayın, çıkmıyor.

03 Haziran 2024 12:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz sistemimize kaydedilmiştir. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Chippin i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

03 Haziran 2024 22:07

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili olarak, e-mail adresiniz üzerinden şikayetinize konu olan detaylar ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Chippin'i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

03 Haziran 2024 22:17

Değerli Üyemiz, Çevir Kazan kampanyasında çarkta yer alan dilimlerdeki her hediyenin ve tutarın bir limiti bulunmaktadır. Bu dilimler Chippin kullanıcılarına rastgele sunulmakta ve belli periyotlarla yenilenmektedir. Dilimlerin her birinde belli bir limit olduğundan her dilimin çıkma şansı eşit değildir ancak bütün kullanıcılara çıkma imkanı bulunmaktadır. Adetsel olarak yüksek tutarlı dilimlerin limitleri düşük olduğundan çıkma ihtimali de daha düşük gerçekleşmektedir. İyi günler dileriz. Chippin Ekibi

03 Haziran 2024 22:18

Ben aksini iddia etmedim ki lakin 5 aydır hiç mi sürpriz den başka bir şey çıkmaz. Kaç kişi varsa tanıdığım hepsi aynı şeyden şikayetçi. Yazdığınız cevap bana hiç geçmedi inandırıcı değil

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
07 Şubat 2025 15:06
Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
04 Temmuz 2023 15:44
"Teşekkür ederim ilgilerinden dolayı sorunum çözüldü"
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Chippin Uygulamasında Hediye Çarkı Sürekli Aynı Sürprizi Veriyor

Yeşim
10 Eylül 2025 23:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 03:13
Chippin Çevirmek - Çark.