Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chevrolet Yapılmayan Aracım İçin 8000 TL Ödedim Geri Ödemesi

Chevrolet Yapılmayan Aracım İçin 8000 TL Ödedim Geri Ödemesi
07 Ağustos 2024 00:13

Yalova Carfix şubesine sabah arabamı bıraktım ve dolaylı olarak sıkıntımı söyledim. Orada bulunan arkadaş tamam dedi ve aracı bırakıp çıktım. Akşamına vardım, gittim aracımı almaya. Bana denilen, 'Biz hallettik, deneme de yaptık. Hayırlı olsun, aracın birkaç sıkıntısı olduğu söylendi.' Ben de zaman sonra bakar yaptırırım dedim. 8000 TL ücreti ödedim, çıktım. 3 km gitmeden aracım tekrar aynı arızayı verdi. Aradım ve aldım götürdüm, baktılar. 'Bizlik bir durum yok, cihaza bağlandı, aracım başka hata veriyor. Bir elektrikçiye baktır,' dedi. Tamam dedim, zor da olsa sanayiye gittim. Usta, 'Şunun elektrik sıkıntısı var, bakar mısın?' dedim. Kaputu açtı, açar açmaz, 'Bu aracın sentesi,' dedi. Yapılacak elektrik sıkıntısı ondan kaynaklı, beyin hata verdiği için araç sıkıntılı çalışıyor,' dedi. Tamam dedim ve bana Carfix'te denilen, 'Bizlik değil, hatta bakmazdım. Ben mail atmıştım, o yüzden bu arabaya baktım,' dedi. Üzüldüm, çözüm bulunmadı. Benden 8000 TL yapılmayan işten paramı aldılar, ben ücretimin iadesini istiyorum. Şu an mağdurum, hastam var, onun masrafı üzerine bir de resmen şu an kötü durumdayım. Yapılmadı. Yapılsa alsın hakkı ama çözüm bulunmadı. Muhatap olmadan kartımdan çekilen tutarın ödenmesini talep ediyorum. Teşekkürler ederim.

07 Ağustos 2024 13:25

Hiçbir olumsuz olumlu bir dönüş yapılmadı

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
18 Ağustos 2024 10:01
Fiat Servis Hatası Ve Yanıltıcı Bakım İşlemi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 03:43
Fehmi sonuçtan çok memnun

Fehmi
26 Ağustos 2024 22:31
"Yanlış anlaşılmadan dolayı oluşan bir problemdi Renault erdeğer ilgilendi gerekli hassasiyeti gösterdi çok teşekkür ederim"
Renault Servisi Sağlam Teslim Ettiğim Araç Farı
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
20 Temmuz 2024 21:23