Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:47

Tiggo 8 Pro Avangart aracımın bagaj kapağındaki stop lambasının sağ kenarında, çoğu Avangart kullanıcısında olduğu gibi, benim aracımda da çatlak var. İçeri su alıyor, buhar yapıyor ve bu bir sorun. Chery Silivri Çetaş bayisine gidip durumu izah ettim fakat onlar da doğal olarak çatlağın garanti kapsamına girmediğini söylediler ve değişimin ücretli veya kaskodan olabileceğini belirttiler. Bu sorun sadece bende olsa, bir yere değdi çatladı, kırıldı derim fakat çoğu kullanıcı aynı yerden aynı şekilde şikayetçi ve emsal değişimler var. Çoğu şikayeti incelediğimde, bazı bayilerin aynı sorundan garantiden değişim yaptığı görünüyor. Sonuç olarak, bu sorun Chery'nin sorunu. Mağduriyetimin giderilmesini ve stop lambamın garantiden değişimini istiyorum.

17 Aralık 2024 15:56 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Mustafa A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Aralık 2024 16:10

Merhaba, Mustafa A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Aralık 2024 19:47

Maalesef genel merkez aracı gösterdiğim servisin inisiyatifi sonucu değişim talebimi red olarak bildirmiş, yani hiçbir şekilde derdimi anlatacağım biri ile görüşemedim, Chery Türkiye de görüştüğüm kişi var elbet fakat kendisi genel merkezin raporunu iletmekle mükellefim dediği için pek de yardımcı olamadı. Silivri çetaş bayiide görüştüğüm yetkili ise bizim yapacağımız bir şey yok genel merkezi ikna etmeniz lazım dedi. Tabii ki genel merkezle görüşemedim. Sonuç olarak genel merkezden kimse bana nedir kardeşim derdin diye sormuyor. Sanrım yetkili servise sorup ikna oldu. Ayrıca aynı genel merkez farklı kullanıcıların araçlarının stop lambasını benim ile aynı sebepten çatlak olmasına rağmen garantiden değişim yapmış. Ve değişim yapan bir kişinin faturasını görsele ekliyorum. Yani anladığıma göre yetkili serviste iş bitiyor ve benim gittiğim servis beni mağdur etti. Ben diğer Chery sahipleri gibi mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ahmet
Ahmet

Bende de aynı sorun var. 2024 Tiggo 8 Avangarde stop lambasında boydan boya su var. Dışarıdan bakınca herhangi bir yerinde kırık da yok. Demek ki üretimden kaynaklanan bir sorun var. Servise götüreyim diyorum, arabayı satın aldığım yeri arıyorum (Aldatmaz Chery) randevu alamıyoruz. 3 gün boşum sonrasında zamanım yok. Araya alın vs diyorum, Yok doluyuz vs. Haftaya atıyorlar. Mengerler Chery aradım 1. Sıradasınız diyor bekliyorum sonra otomatik mesaj numaranızı kaydettik biz sizi ararız, Park Plaza Chery zaten düşmüyor.

İsmail
İsmail

Kesinlikle haklısın kardeşim Ne kadar ucuz olursa ne kadar kaliteli olursa olsun malının arkasında durmayacak satıcıları Türkiye'de istemiyoruz. Benim vatandaşımı mağdur edecek satıcıların ülkemde yeri yok. Hala daha 3 sınıf muamele görmek istemiyoruz. Bayilerimiz de patrondan çok patronculuk yapınca sonuç bu oluyor maalesef. Müşteriye bakış açılarını mutlaka değiştirmeleri lazım. Satarken böyle değiller. Satış sonrası hizmete gelince durum böyle oluyor.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro Stop Lambası Garanti Sorunu

İbrahim
05 Aralık 2024 18:24
Chery Tiggo 8 Pro Stop Lambası Garanti Sorunu
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
31 Ekim 2025 07:30
chery-tiggo-8-pronun-bagaj-stop-lambasinda-kendiliginden-catlak-sorunu-3.jpg
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro'nun Stop Lambasında Çatlak Sorunu Ve Garanti Desteği Eksikliği

Rasim
29 Nisan 2025 22:15