Chery Tiggo 7'de Bitmeyen Titreme Sorunu

25 Ekim 2024 12:15

Chery Tiggo 7 Excellent paket aracımda aldığımdan bu yana titreme şikayeti var. Aracımın ilk garantiden diskler değişti, düzelmedi. Akslar değişti, düzelmedi. Sonra tekrar baktılar, diskler yamulmuş dediler. Şimdi de para istiyorlar. Aracım 4500 km'de. Şu anda benim suçum ne, bu parayı ödemek için? Bir senede 3 tane araç aldım ben Chery'den ama bu aracı aldığımdan bugüne kadar servisten çıkamadım. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

25 Ekim 2024 11:59

Chey tiggo excelen aracımı 2023 yılanda aldım aracımda titreme ve zıplama şikayeti vardı servise götürdün bana disklerin alışması gerekiyor dediler tamam dedim ve 3 bin km yaptım ve hala düzelmedi dikleri değiştiler tekrar devam etti aks ler bozuk dediler değiştiler sürekli zaman kaybı olarak yine düzelmedi şimdi de dişler yamuk dediler garanti kabul etmiyor ödeme yapmanız gerek diyorlar aracım 4.500 km daha bir senede 3 araç aldım ben Chery den bunun başıma gelmesi beni bu markadan soğuttu hiç binmediğim ve sürekli servise gitmekten yoruldum

25 Ekim 2024 12:26 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Oğuzhan A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

25 Ekim 2024 13:10

Merhaba, Oğuzhan A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

06 Kasım 2024 16:15

Merhaba Oğuzhan A. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yorumlar (7)

Onur
Onur

Merhaba aynı sorun bir çok kullanıcıda ve bende de var sorunu çözebildiniz mi?

Oğuzhan

Yok sorun çözemedim ve 7 promu sattım araç uyuz oldum kullanmayla alakası yok lastiklede alakası yok düz yolda yüksek hızda titreme yok zaten ne zaman firene uzun bas ozman titreme başlıyordu

Necati
Necati

Merhaba oguzhan lastikleri alakalı diye düşünüyorum bir de rot ayarı düzgün yapması önemli

Oğuzhan

Lastikler rot ayarından değil sorun disklerde kullanılan demir ve döküm her neyse bunun yapılışında sorun var sıfır taktık 500 km yol gitmeden tekrar olmuştu

Kaan
Kaan

Merhaba. Aracınızdaki titreme direksiyon titremesi şeklinde mi?

Oğuzhan

Yok pedal ve araç titremesi

Araç titriyor du firene bastığımda 2 kez diskler değişti

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Tekrarlayan Titreme Ve Çözülmeyen Sorunlar

İbrahim
31 Ekim 2025 13:48
chery-tiggo-7-proda-surekli-tekrarlayan-titreme-ve-cozulmeyen-sorunlar-1.jpg
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Chery Disk Garantisi Sorunu

Çağlar