Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Tıkırtı Ve Teknik Sorunlar

Burak
Burak
14 Ağustos 2024 06:4113.606

Tiggo 7 Pro aracımın aldığım günden beri şoför kapısından, son iki haftadır da sunroofundan sürekli tıkırtı sesi geliyor. Sesleri duymamak için ya müzik sesini yükseltmek zorunda kalıyorum ya da sunroofu açmak zorunda kalıyorum. Uzaktan çalıştırma özelliğini kullandığım zaman araç istop ediyor. Geri görüş kamerası bazen donarak görüntü aktarımı yapıyor

14 Ağustos 2024 06:28

Chery Tiggo 7 Pro aracımın aldığım günden beri şoför kapısından, son iki haftadır da sunroofundan sürekli tıkırtı sesi geliyor. Sesleri duymamak için ya müzik sesini yükseltmek zorunda kalıyorum ya da sunroofu açmak zorunda kalıyorum uzaktan çalıştırmada istop etmesi geri görüş kamerasında donma

14 Ağustos 2024 10:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Burak K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ağustos 2024 10:49

Merhaba, Burak K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Ağustos 2024 17:40

Merhaba, Burak K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hüseyin
Hüseyin
18 Ağustos 2024 19:13

Şikayetim var deyip yazıyorsunuz, servise gitmiyorsunuz, size kısa sürede dönüş yapıyorlar, ulaşılamıyorsunuz.

Tiggo 7 Pro'da Rüzgar Ve Gıcırtı Sorunları

Mecit
Mecit
7 Kasım 2024 14:5910.680

2024 Haziran ayında almış olduğum Tiggo 7 Pro aracım aşırı derecede rüzgar sesi alıyor. Ayrıca aracımda sunroof gıcırtıs...

2 Destek

Tümünü Gör
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery Aracımda KlimamÇalışmıyor!

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor