Chery Tiggo 8 Pro Kapı Ve Sunroof Sesleri

5 Ağustos 2024 14:1618.172
Alper'in Teşekkür Mesajı
Şikayet giderildi. Teşekkürler...

Haziran ayında aldığım Chery Tiggo 8 Pro aracımın aldığım günden beri şoför kapısından, son iki haftadır da sunroofundan sürekli tıkırtı sesi geliyor. Sesleri duymamak için ya müzik sesini yükseltmek zorunda kalıyorum ya da sunroofu açmak zorunda kalıyorum.

5 Ağustos 2024 14:46 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba, Alper Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Ekim 2024 17:35

Şikayet giderildi. Teşekkürler...

18 Ekim 2024 17:53

Merhaba, Alper Ö. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Serdar
Serdar
16 Temmuz 2025 09:27

Alper bey kapıdan gelen tıkırtı sesine nasıl çözüm bulunduğunu biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

14 Ekim 2024 21:57

Sanruftan hafif bozuk yollarda ben de gıcırdama sorunu yaşıyorum bununla ilgili ne çözün buldunuz paylaşırsanız sevinirim

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Tıkırtı Ve Teknik Sorunlar

14 Ağustos 2024 06:4113.606

Tiggo 7 Pro aracımın aldığım günden beri şoför kapısından, son iki haftadır da sunroofundan sürekli tıkırtı sesi geliyor...

2 Yorum

Chery Tiggo 8 Pro Sunroof Sesi

Metin
Metin
15 Nisan 2024 19:4532.509

Merhabalar, 26 Ocak 2024'te Tiggo 8 aldım. Aracım daha 5000 kilometre olmadan sunroof'tan çatır çatır sesler gelmeye baş...

2 Destek

Tiggo 8 Pro Sunroof Ses Sorunu

İbrahim
İbrahim
1 Kasım 2024 16:2117.124

"Şikayetimle yakından ilgilenen ve ilgili birime ileten funda hanıma, servis içerisinde ilgi gösteren cemal bey ve Zeynep hanıma teşekkür ederim. Sorunum çok kısa bir sürede çözüldü tek eksik aracımın temizlenmeden verilmesi oldu umarım bu konuya ağırlık verilir."

1 Destek2 Yorum

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor

Chery Tiggo 8 Pro MaxSu Alıyor

Yunus
Chery Arıza Tespiti İstedim!

Chery Arıza Tespitiİstedim!

Öne ÇıkanKonular