Chery Tiggo 7 Fren Balatalarından Gelen Ses

Ben Mayıs ayında Chery Tiggo 7 aldım. Araç henüz 13.000 km olmasına rağmen fren balatalarından ilk hareket ettirdiğimde ve nadir sürelerde ses gelmeye başladı. Dün de fren balatalarından gelen ses aşırı arttı ve ben trafiğe çıkamıyorum, disklerde deforme oluşturuyor aracı kullanamıyorum. Sıfır aldığım bir araç için bu durum çok üzücü. Sorunla acilen ilgilenilmesini talep ediyorum.

25 Eylül 2024 17:49 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Kübra C. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Aralık 2024 14:35

Merhaba Habibe C. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Bir de seyir halinde ses var mı.? Sadece frene basınca mi gıcırtı geliyor

Merhabalar hanımefendi. Benim sağ on diskte farklı aşınma var. Ama ses vs yok. Resim yükleyebilirseniz süper olur.

Chery Direksiyon Tıkırtı Sesi

"Chery müşteri hizmetleri çok ilgililer her konuda arayıp çözüldü mü sorun bir sıkıntı oldu mu bize ulaşın şeklinde geri dönüşler aldım onlar araçlara bu kadar değer verip araçlarının arkasında durur lar ise çok daha fazla müşteri kapasiteleri olur. Teşekkürler..."

6 Yorum

Chery Tiggo 8 Promax Bakım Sonrası Gelen İtici Sesi Problemi