Chery Omoda 5 Car Play Tuşu Aktif Görünmüyor.

11 Eylül 2023 16:4021.511
Müzeyyen'in Teşekkür Mesajı
Aracımdan çok memnunum teşekkür ederiz🙏🏻

Chery omoda 5 Apple CarPlay ses bağlantısı kurulamıyor. Tuşu aktif görünmüyor. Birkaç telefonda da denedim aynı sorun var. Bağlantı kurulamıyor. Araç yazılım güncellemesi kabul etmiyor. Kesinlikle Apple'dan kaynaklı bir problem değil araç kaynaklı bir problem telefonum başka araçlarda sorunsuz CarPlay çalıştırıyor. CarPlay önemli bir detay bu soruna çözüm istiyorum.

12 Eylül 2023 09:39 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhabam******* m., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye

25 Eylül 2023 13:49

Merhaba Müzeyyen K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Müzeyyen
25 Eylül 2023 18:45

Teşekkür ederim servis tarafından şikayetim çözüldü

Müzeyyen
26 Eylül 2023 09:31

Aracımdan çok memnunum teşekkür ederiz🙏🏻

17 Ocak 01:28

Merhaba sorununuz nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz rica etsem bende aynı sorunu yaşıyorum

Chery Omoda 5'in Kronik Multimedya Sorunları Çözülmüyor

25 Eylül 2025 23:349.962

"Merhaba, Chery müşteri hizmetlerinin desteği ile multimedya ile ilgili değişimler yapılmıştır. Kendilerinin desteği ile bu süreci sağlıklı bir şekilde çözebildik. Chery müşteri hizmetlerinden arayan herkese teşekkür etmenin yanı sıra F** Hanım'ın özellikle konuyla ilgilenmesi için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu hafta nikahım var, aracın kamerası çalışmadığı için araç kiralama yapmayı planlıyordum. F** Hanım ve Chery ekibi sayesinde böyle bir ihtiyacım kalmamıştır. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım aynı sorunlar ile tekrar karşılaşmayız. Teşekkür ederim."

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular