Chery Omada 5 Emniyet Kemeri Çalışmıyor

19 Mayıs 2024 23:1814.805
Çağatay'ın Teşekkür Mesajı
Bursa Gönye bayi ilgilendiği için teşekkür ederim. Hatayı telefi ettiler.

Nisan 2023 yılında Bursa Gölye bayisinden Chery marka Omada 5 model araç satın aldık. Aracı aldığımız ertesi gün emniyet kemeri çalışmadığı için servise başvurduk ve bize sipariş verildiği, 1 ay sonra geleceği söylendi. 3 ayda bir tekrar sorduğumuzda hala gelmemiş olan emniyet kemeri arızalı ve değiştirilmesi gerekiyor. Tam 1 sene oldu. Bu kadar zaman içinde temin edilememesi, araç satışlarının nasıl yapıldığını anlamamıza engel oluyor. Can güvenliğimizi tehlikeye atan ilgisiz bir bayi ve marka ile karşı karşıyayız.

20 Mayıs 2024 13:30 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Çağatay S. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Mayıs 2024 13:51

Merhaba, Çağatay S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Çağatay
3 Haziran 2024 13:14

Bursa Gönye bayi ilgilendiği için teşekkür ederim. Hatayı telefi ettiler.

4 Haziran 2024 14:26

Merhaba, Çağatay S. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.

19 Mart 2024 14:3121.023

"Bayinin şikayet öncesi tutumu = 0 Chery Müşteri Hizmetleri erişimi ve sorunu çözmesi = 10 İlgi ve alaka için teşekkür ederim."

Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.
2 Destek

Chery Yedek Parça Sorunu

8 Mart 2024 12:3540.052

Chery aracımla 10 Kasım 2023 tarihinde hasarım oldu ve aracımı yetkili servis ve bayisi park otomotiv e bıraktım. Parça ...

4 Destek

Chery Hiçbir Şekilde Telefonlarıma Cevap Verilmedi

30 Ekim 2025 13:485.171

2023 model Omoda 5 aracımın 30.000 km bakımı yaklaşınca, Van Chery Berg bayisinden randevu almak istedim. Beşinci ayın s...

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular