Sercan sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 Sr Paslanma Sorunu

Sercan
18 Kasım 2023 11:11

CFMOTO 250sr 05.07.2023 tarihinde Karabük bayiden sıfır olarak aldığım motorun aradan bir ay geçmeden kaynak yerlerinde paslanmalar başladı. Bayi ile görüştüm dalga geçer gibi pas sökücü sıkın boyayın denildi. Ardından Kastamonu'daki servise getirdim servisteki arkadaşlar abi bu kronik arıza bundan bir şey olmaz pas sökücü sık hepsinde var bu serinin diyerek geri gönderdiler. Olayı bir türlü çözüme kavuşturamadık. Motosikletteki paslar gittikçe dahada çoğalmaya başladı. Supersport virajlarda illaki yatırıyoruz, kullanıyoruz iki gün sonra ortadan ikiye ayrılıp o hızla ölüp gittiğimde bunun sorumsulu kim olacak?

profile profile
20 Kasım 2023 09:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

2022 model cf CLX 250 model motorumun tekleme sorunu var ama bir türlü sorun çözülemiyor, bobin değişti beyin güncellendi, stator değişti yok daha motora doğru düzgün binmeden soğudum, şimdi de merkezden haber bekliyoruz diyorlar 2 ay geçti ses yok, genel kurulumu toplanacak, neden sorunu bulamıyorlar bilmiyorum, arıza lambasıda yakıyor, benim için büyük pişmanlık oldu CFMOTO, ne yapmalıyım bilmiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım olmazsa

Ersin
12 Aralık 2023 23:39