Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ceyhun Sekmen Hair Palace Hayal Kırıklığına Uğratan Kuaför Deneyimi

19 Nisan 2024 07:53

İlk görüşmeye gittiğimde Ceyhun Bey kendinden çok emin bir şekilde 'Yaparız, ederiz, mutlu ayrılırsınız.' gibi ifadeler kullandı. Maalesef, sonuç hayal kırıklığı oldu. Saçlarımın yanmasını geçiyorum, ilk seferde istediğim tonu tutturamadı ve saçlarımda kızıllıklar, dorelikler bıraktı. Daha sonra 'Gelin, eğer bu sefer de olmazsa istediğinizi söyleyebilirsiniz.' dedi. İkinci gittiğimde de istediğim tonu tutturamadı ve dip boyası yaparken saçlarımın geçişleri kayboldu.

Kendini haklı çıkarmak için her yolu denedi. 'Boya yaptık ama beyazlarınız kapanmadı, neden? ' diye sorduğumda 'Dip boya yapmadık ki.' dedi. İşin ciddiyetini anlayın. Ayrıca, 18 yaş altı çalışanlara saçlarınızı emanet ediyorlar.

Bilginiz olsun, bir de Suriyeli kadın çalıştırıyorlar, işinde uzman olmadığı belli. Verdiğiniz paradan memnun kalmayacağınızı düşünüyorum ve umarım verdiğiniz ücret başka bir yerde karşınıza çıkar.

Ayrıca, saçınızla tek bir kişi ilgilenmiyor; gelen geçen herkes saçınıza dokunuyor ve sonuç olarak kötü bir görünüm ortaya çıkıyor. Saçlarınızı beğenmediğinizi belirttiğinizde ise telefonlarınıza ve mesajlarınıza asla cevap verilmiyor.

22 Nisan 2024 14:10

Kendisi bu işin vakkosu olduğunu iddia ediyor ama uzaktan eğitimle belgeyi almış sanırım yakından uzaktan meslekle alakası yok bayağı bilgisiz sadece çene çalışıyor. 18 yaş altı ve Suriyeli çalışanları mevcut. İşi bilen eleman yok maalesef çalışanlar müşterilerin yanında kavga ediyor. İstediğim saçı gösterdiğimde kendinden emin bir şekilde konuştu fakat sonucu görünce inanamadım rezaletti saçımda kızıllıklar dorelikler bıraktı tek bir açıklama bile yapamadı yanından bile geçmem bundan sonra!

21 Nisan 2024 22:52

Kendisi bu işin vakkosu olduğunu iddia ediyor ama uzaktan eğitimle belgeyi almış sanırım yakından uzaktan meslekle alakası yok bayağı bilgisiz sadece çene çalışıyor. 18 yaş altı ve Suriyeli çalışanları mevcut. İşi bilen eleman yok maalesef çalışanlar müşterilerin yanında kavga ediyor .  İstediğim saçı gösterdiğimde kendinden emin bir şekilde konuştu fakat sonucu görünce inanamadım  kızıllıklar dorelikler bıraktı tek bir açıklama bile yapamadı yanından bile geçmem bundan sonra!

Perfect Kuaför Başarısız Saç Rengi Deneyimi Ve Yüksek Fiyat

20 Nisan 2025 09:42

Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Profesyonellikten Uzak Hizmet

14 Ekim 2024 21:42
Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 20:22

20 Nisan 2025 15:34
Saç Boyama Deneyiminde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 18:41