Çeşme Devlet Hastanesi Doktoru Tedavi Etmedi!

22 Temmuz 2023 11:52

3,5 aylık gebeyim gecenin saat 4'ünde ishal kusma ile Çeşme Devlet Hastanesi aciline gittik. Doktor ** bey'e meyve yediğimi ve sonrasında olduğunu belirttim. Hiçbir muayene yapmadan, ağrı kesici verelim dedi, kan almayacak mısınız zehirlenme belirtileri var dedim, laubali bir şekilde 'zehirlenmek kötü bir şey değil yaaaa, bir şey olmaz' dedi. Serumu yazıyorum takılsın demesine rağmen yarım saat boyunca hiçbir ilaç takılmadı. Herhangi bir yoğunluk yoktu karşımızda hemşirelerle bile bile goy goy yaptılar hastalar da onların gırgırını dinledi.

10 dakika da bir ilacı hatırlattık sorduk tamam şimdi serumun girişini yapıyorum diyerek dışarı çıktı bilgisayar başına bile geçmedi. Kamera kayıtları var kontrol edilebilir, hiçbir çalışanın birbirinden haberi yok yarım saat boyunca sürekli çağırmamızla 4 farklı hemşire geldi isim soy isim ve tedaviyi sordu buna rağmen aksiyon alınmadı! Çağırmasak bakan bile yoktu. Tedavimizi olamadık, sedyede sancıdan ağlıyorken eşim beni çıkardı ve özel hastaneye gittik. Hastaneden çıkarken de hiç umurlarında olmadı öyle baktılar bunlar sağlık çalışanı olmamalı. Zehirlenmiş olabilirdim bebeğim zarar görebilirdi. Bunun hesabını nasıl vereceklerdi? Gerekli yerlere şikayetlerimizi yaptık.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İlgisizlik Ve Kaba Davranışlar

13 Kasım 2024 11:24
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Giresun Kadın Doğum Hastanesi Basit Bir İshalde Hayati Tehlike

02 Haziran 2025 18:11