Meryem sonuçtan çok memnun

Ceren Deveci Güzellik Stüdyosu Güzellik Merkezinde Bekleme Sorunu

21 Eylül 2024 19:23

Gördüğüm ve göreceğim en saygısız işletme diyebilirim. Randevu alıp gittim ve içeride başka bir müşteri olmamasına rağmen on beş dakikaya yakın beklettiler. Baktım iki bayan da telefon görüşmesinde. Biraz bekleyeyim dedim hala konuşmaları devam ediyor. Beklediğimi belirttim ve cevap olarak " Yeni geldiniz zaten birazdan alacağız" Dediler, şok oldum cevap karşısında. Siz rahatınızı bozmayın, gidiyorum, dedim. Güle güle şeklinde alay edercesine arkamdan seslendiler. Bu kadar lakayıt bir işletme görmedim.

Ceren
Ceren

Merhaba, Randevu saatinize geç geldiğiniz 10 dakika içerisinde telefonda başka bir müşterimize işlem bilgisi verilmekteydi, sadece salonda müşterimizin olmaması telefonda da hizmet vermeyeceğimiz anlamına gelmez. Müsaade isteyerek 5 dakika süren telefon görüşmesinde 2 kez baskı yapmaya çalışıp görüşmeyi sonlandırmak istediniz, 10 dakika geç kaldığınızın üzerinizi kapatmanız sizin de pek saygılı bir davranışta bulunmadığınızı gösteriyor. Gelmek isteyen misafirlerimize de gitmek isteyen misafirlerimize de kapımız her zaman açıktır. Sevgiler.

Cansin sonuçtan hiç memnun değil

Logo Nail Studio Randevuya Geç Kalınca Müşteri Kaybetmeyi Seçen İşletme

23 Temmuz 2025 17:36
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2025 14:44

18 Aralık 2023 17:44