İbrahim
22 Ağustos 2023 20:25

Selamlar 08.07.2023 tarihinde e-sipariş üzerinden almış olduğum Baymak klima Şanlıurfa cemsan yetkili servis tarafından kurulumu yapılmıştır. Ürün kurumun sırasında gaz kaçağı ayrıca bakır borularda eğilme meydana gelmiştir. 15.07.2023 tarihinde müşteri hizmetlerini arayarak ürünün soğuk havasında sorun olduğu belirtmek kaydıyla teknik servis başvurusunda bulunduk sonrasında 3 4 defa tekrardan arıza kaydını oluşturduk müşteri hizmetleri tarafımıza servise ait telefon numarası iletmiştir. Defalarca aramamıza rağmen servis çağrılarımıza dönüş yapmamıştır. Wp üzerinden cemsan yetkili servisine ürünün fotoğrafları çekilip atılmıştır farklı numara ile arama yaptığımız zaman cevap alıyorduk ve bize tarihler 22.08.2023 gösterdiği gün servisin bizleri akşam saat 18.30 ila 19.00 arasında ziyaret edeceklerini bilgisini vermişlerdir ancak o günde gelmemişlerdir. Bu durum bizleri iyice rahatsız etmeye başlamıştır. 15 Temmuz tarihinde kurulan klimayı kullanmak bizlere nasip olmamıştır. Lütfen bu durumu artık düzeltmenizi şikayetimizin giderilmesini sizlerden talep ediyorum.

Serdal
26 Eylül 2023 08:52
Salih sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 12:13

Vestel Balıkesir Ayvalık Bayi Üç Gün Koza Ticaret