Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Cemil Usta Köfte Bozuk Ve Soğuk

10 Eylül 2023 18:41

Maltepe e5 cemil usta bugün 10.09.2023 saat 17:00 civarı bağcılardan döndü. Acıktık yol üzeri aklımıza geldi girdik. Girmez olaydık. Eşimle 1.5 köfte piyaz söyledik. Piyaz vasat ve asil köfte bozuk ve soğuk geldi. İlk başta bir tane yedik açız ve sostan herhalde bir değişik geldi. Birkaç tane daha yedik ama sonra mide bulantısı garson çağırdım. Geldi şef durumu izah ettim.

O da evet bugün etlerde bir bozukluk var deyip tabakları alıp hesaptan düşeyim kusura bakmayın dedi. Sonra çay ve baklava ikram etti. Sağ olsun. Ama sonra hesap gelince 2 1.5 porsiyon köftenin birini silip 1 tanesini ekleyip hesap diye 502 TL geldi. Ben de şefle görüşelim dedim geldi. Bir beyefendi izah ettim kabul etti fakat bir özür bile dilemedi. Söyledim kusura bakmayın hatamız deyip geçiştirdi.

Bir de herkes memnun bir sizde mi bozuk diye cevap aldım. Ben de madem bozuk değildi. İlk gelen şef garson neden kabul etti ve 1.5 porsiyonu sildiniz! Hesabi yapacak bir şeyim yok ödeyiniz dedi. İsmini sordum ismini bile söylemekten kaçındı.

Kendisi firmayla 30 senedir çalışıyormuş şef bey. Ben de bu hesabı ödemem ama neyse birazdan iki üç köfteniz geçti. Yazıklar olsun deyip ödeyip çıktım. Oradan. Şu ana kadar yediğim en kötü köfte... 400 TL para verdim ama hak etmediniz o parayı helal mi dersiniz!

01 Haziran 2025 19:33
Selime sonuçtan hiç memnun değil

Restoranda Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemek Deneyimi

09 Şubat 2025 10:31