Çekmeköy Tıp Merkezi. Diş Problemi

24 Mayıs 2024 22:20

Daha önce kanal tedavisi yaptırmış olduğum, Çekmeköy Tıp Merkezi'ndeki dişimin dolgusu kırıldı. Hastaneyi aradım; dişimi tedavi eden doktor ayrılmış. Bu olabilir. Ben de daha önce burada kanal tedavisi olan dişimin dolgusu ufacık kırıldı, dilime sivrilik geliyor dedim. 'Gelin bakalım' dediler. Gittim, sorunumu anlattım yeni gelen doktora. O da dişimi 5 dakikada sağ olsun tedavi etti. Finalde bana imza attırdılar. Ben de işlem yapıldığına dair imza attım. İmzadan sonra elime makbuz verdiler: 2500 TL. Ben bunu ödemeyeceğimi, sorunumu size anlattım dedim. O doktor ayrıldı dediler. Ben de 'Ben parayı doktora değil, özel tıp merkezine ödedim. Yaptığınız işin arkasında durmayacaksanız, bana baştan tekrar para alınır ve 2500 TL dolgu ücretimiz var demediniz' dedim. Fiyatı elindeki kalemle düz 2000 TL yaptı. Ben de itiraz ettim, ödemeden ayrıldım. Önemli olan ücret değil, hakkımın yenmesidir. Özel sağlık merkezini tercih etmemizin bir ayrıcalığı olmayacaksa neden sizi tercih ediyoruz o zaman? Gerekirse avukata, adliyeye parasını fazlasıyla öderim. Yine de hakkımın yenildiği yere para ödemem. Gerekirse Sağlık Bakanlığı, CİMER her yere başvurusunu yaparım.

Sevgi Tıp Merkezi 'nde Kanal Tedavisi Sorunu

23 Temmuz 2024 22:15

31 Ocak 2024 17:01

Belde Tıp Merkezi Yarım Kalan Tedavi

06 Ocak 2024 18:30
Erinç sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 14:57