Ajans Menajerlik STajyerlerin Ücret Sorunu

Melis
15 Eylül 2024 23:3530.123

en başta ücreti söyleyip sonra staj deyip geçiştiriyorlar. Mesajlarınıza asla bakmıyorlar. İş bittikten sonra sadece çalışmanızla kalıyorsunuz. Ben böyle bir şey görmedim. İş bittiği andan beri ne açıklama yaptılar ne bir şey, sadece çalışmamla kaldım. Paranızı almak istemiyorsanız çalışabilirsiniz.

Yorumlar(24)

Roza
Roza
10 Haziran 18:48

Aynı durumdayım şu an icra takibi başlatıldı ne olur bana yazıp bana ulaşın hrpinizinin yazılı ifadelerini de koyup kendilerine dava açmayı düşünüyorum

Zaza
Zaza
9 Haziran 21:21

Yankı yapım ajans beni aradı görüşmeniz var diye bende gittim bana boş kağıda imza attılar bende 9600 lira para istediler bende şu an yoktur dedim ne beni bir gün aradılar ne de sordular bir de o yetmezmiş gibi bana icra takibi başlatılar bende onlara sordum bu senet mi diye bana yok dediler meğerse icra takibi başlatmışlar benim bankada 18.500 parama r koydular ve de haciz işlemi başlatmışlar ben yankı filmde şikayetçiyim bunlar dolandırıcı memleket memleket geziyorlar milleti mağdur ediyorlar

Sultan
Sultan
6 Ocak 20:36

Ben çocuğum için1. 5yılönce gittim devam etmeyeceğimi söyledim bana simdi icra dosyası göndermişler 12 bin diye ödeyemem eşim cezaevinde lçalışmıyorum ne yapmalıyım

Arda
Arda
25 Şubat 2025 22:54

İlk başta ücret almıyoruz deyip ilerleyen süreçte yumuşatarak, alıştıra alıştıra para istemenin bir yolunu bulurlar, inanıp ödeme yapmayın manager dediğin size figüranlık, yardımcı oyunculuk ayarlayıp, yapım şirketi ödemesinden komisyonunu almalıdır, menajerler oyunculuk eğitimi verme kurumu değildir, yetkilide değildir, eğitim veren kurum bakanlıktan belge almalıdır

Barış
Barış
28 Aralık 2024 19:38

Benim kızım 5 yaşında onun için çağırdılar gittik her şeyi anlattılar iyi güzel ama en son 8600 TL menejer ücreti var dediler 1000 TL verdik 7600 senet yaptılar Şubat 20 sinde ödenecek sizce doğru mu yanlış mı yaptık kayıt için yardımcı olur musunuz

Ayşe
Ayşe
14 Aralık 2024 05:49

Çocuğum için başvurdum güvenilir bir firmamı ne kadar süredir çalışıyorsunuz? Elle tutulur bir güven vermiyor senet imzalatıp foto çekip gönderdiler şimdilik dün gerçekleştirdik görüşmeyi! Umarım yüzümü kara çıkarmazlar kuşku dolu içim 😥

Zeliha
Zeliha
24 Eylül 2024 15:32

Ne ücreti bunlar...

Dj Uska
Dj Uska
16 Eylül 2024 11:44

Ücreti alabildinizmi sonrasında beni de çağırdılar

İletişimsizlik Ve Geri Dönüş Eksikliği

Fahri
18 Nisan 2025 03:2422.348

ajansa başvurdum ve beni aradılar. Bir çekim olduğunu söylediler. Bizi de kabul ettiklerini haber verdiler. Bizde denile...

3 Destek6 Yorum

New Face Cast Ajans Ücretimi Ödemediler

Eray
11 Ekim 2023 18:367.039

New Face casting ödeme yapmadılar aradığımda staj deyip ödeme yapmayacaklarını söylediler fakat benim adıma kanaldan par...

1 Destek2 Yorum

Ajansın İletişimsizlik Ve İlgisizlik Sorunu

Cesur
18 Nisan 2025 03:2421.413

Bu arkadaşlar bizi set çekimi diye çağırdı, gittik yaptık. Sıkıntı yok, diğer ajanslar gibi ilk set ücretsizdi, o da tam...

1 Destek1 Yorum