Eylül sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casinoroyal'da Eksik Çark Kodu Sorunu!

21 Ekim 2024 14:12
Eylül'ün Teşekkür Mesajı
“Casinoroyal her zaman ki gibi beni yanılmadı ve Çark kodumu tanımladı. Teşekkür ederim casinoroyal”

Casinoroyal sitesini severek kullanıyorum ve kazanç sağladığım bir site. Çekim hızı güzel, anında hesaba düşüyor. Bonus konusunda da iyi; yatırım miktarına göre Çark kodu alınabiliyor. Dün 5k üzeri yatırım yaptım ve 50k olarak çekim gerçekleştirdim, ancak 3 adet Çark kodu aldım. Oysa 4 adet alınabiliyor. Bu durumun çözülmesini bekliyorum.

21 Ekim 2024 14:17 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri temsilcimiz tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Süre zarfında beklediğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Casinoroyal Destek Ekibi.

Eylül
23 Ekim 2024 13:29

Arda

Casinoroyalın Çark sistemine bayılıyorum geçen 2000 TL yatırımıma birden fazla Çark verildi, çarktan toplam 500 TL kazandım inanılır gibi değil yatırımımdan ayrı kazanç elde ettim sonra gittim çarktan kazandığım 500 TL ile kazanç elde ettim kesinlikle Çark sistemi için bile oynanır.

Sercan
Şikayeti Çözüldü

Daha önce çarktan sorun yaşamamıştım ben sizde nasıl oldu anlamadım

Eksik Çark Kodu Sorunu

10 Mart 03:16

Kağan
12 Şubat 05:37
Eser sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dumanbet'te Kazançlı Deneyim: Çark Kodu Sorunu ve Çözüm Beklentisi

27 Mart 00:00