Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Cashwin.com Deneme Bonusu Aldatması

Cashwin.com Deneme Bonusu Aldatması
17 Mayıs 2024 22:55
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler arkadaşlar kısa sürede yardımcı oldular.”

Şu anki giriş adresi https://www.cashwin640.com/tr/ olan bahis sitesinden deneme bonusu aldım ve şartları tamamlayıp 328 TL bakiye yaptım. Desteğe girip sorduğumda herhangi bir sorun olmadığını parayı çekebileceğimi söylediler. Ardından çekim talebinde bulundum 5 dakika sonra beni banladılar. Desteğe bağlandığımda ise çoklu ip girişi dediler ve oradan da banladılar :d. Yalnız yaşıyorum ve böyle bir şeyin mümkünatı yok zaten bir çok kişi bu durumdan şikayetçi olmuş. Kendilerini hakkında Pragmatic Play' e de şikayette bulundum. Ben param geldiğinde yatırım da yapacaktım iyi ki yapmadım. Bu düpe düz insanları aldatma. Umarım Pragmatic sitenize gerekeni yapar. Lütfen oynamayın arkadaşlar...

18 Mayıs 2024 13:54 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Cashwin müşteri temsilcimiz konu ile alakalı sizlerle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Cashwin Destek Ekibi

Ali
Ali
18 Mayıs 2024 15:20

Teşekkürler arkadaşlar kısa sürede yardımcı oldular.

Kerem
21 Mayıs 2024 14:48
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
25 Mayıs 2024 17:28
Cashwin Deneme Bonusu Sonrası Haksız Yere Ban Attılar
İsmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İsmet
12 Ekim 2023 21:12
Arda sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Ekim 2023 22:21
"Timur Bey İlgilendi çözdü"
Cashwin Deneme Bonusu Yanıltması
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Kasım 2023 01:17