Calsberg Bira İçinde Beklenmedik Yabancı Madde Şoku

Calsberg Bira İçinde Beklenmedik Yabancı Madde Şoku
10 Kasım 2024 19:261.892
Erdi'nin Teşekkür Mesajı
Tüm açıklamaları üretim aşamalarını kanıtlı olarak anlattılar. İçimde hiçbir şüphe kalmadı. Destekleriniz için teşekkürler

Dün aldığım Calsberg Luna biranın içindeki neee?! Bu da calsberg canavarımı? Güvenerek aldığımız bir bu marka kalmıştı o da mı bu hale geldi. Tam içecekken şans esir gördüm. İçinde bildiğiniz sümüğümsü bir şey var. Biranın içinde alkollü bir şeyin içinde bu olacağı hiç aklıma gelmezdi

12 Kasım 2024 09:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın ERDİ Ç., % 100 kalite anlayışı ile fark yaratmayı ilke edinmiş Türk Tuborg ailesi olarak, siz biraseverlerin bizlerle paylaşmış olduğu görüşler, ürün ve hizmet kalitemizi arttırmak adına bizim için büyük önem arz etmektedir. Yasal şartlar ve müşteri hizmetleri standartlarımız dahilinde, bildiriminiz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için Türk Tuborg ailesi olarak teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

22 Kasım 2024 10:06

Carlsberg Luna Birasında Şaşırtıcı Yabancı Madde

Emre
7 Nisan 2025 23:151.865

Merhaba, Carlsberg Luna bira aldım, içinde sakıza benzer bir şey var. İçemedim, hala duruyor. Bununla ilgili görüş bildi...

Carlsberg Bira İçindeki Bilmediğim Bir Oluşum

Yurda
23 Temmuz 2023 21:532.300

Carlsberg firmasına ait luna serisi bira aldım. 2 yıldır özellikle yaz aylarında sadece bundan içiyorum. Ancak bugün ald...

Hakan
9 Mart 2024 13:164.394

"Marka temsilcileri ile yaptığım görüşmeler sonucunda üründe neden bu şekilde bir problem yaşandığını ve bunun bir problemden ziyade işlenme biçimiyle alakalı olduğu bilgisini öğrendim. Yaptığım görüşmelerin tümü bilgilendirici ve yeterliydi. Marka tercihim konusunda hata yapmadığımı da böylelikle onaylamış oldum, çözüm sürecinde yardımcı olan kişilere teşekkür ediyorum."

Carlsberg Luna İçindeki Oluşumlar Nedir?

Carlsberg Luna İçinde Parçalar!

Carlsberg Luna İçindeParçalar!

İbrahim
Carlsberg Naylon Çıkmasına Rağmen Keyfim Bozulmadı!

Carlsberg NaylonÇıkmasına Rağmen Keyfim Bozulmadı!

Barış