Özlem
12 Ağustos 2023 14:31

Alzaymır hastası annem için uzun süredir Canped Emici Külot kullanıyoruz (turuncu-sarı ambalajda). Yatar pozisyonda bir miktar sızdırma yapmasına rağmen piyasadaki diğer alternatiflere göre daha kaliteli.
Ancak son zamanlarda alternatif bir ambalajda ürün çıkardılar. Ambalaj beyaz renkte. Anladığım kadarıyla internet üzerinden satış için yapılmış. Hepsiburada Happycomtr mağazası ve Migros Sanal Market'ten aldığım ürünler bu ambalajda çıktı. Açıklama olarak ürün içeriği tamamen aynı sadece ambalaj farklı diyorlar. Ancak alakası bile yok. 2 ambalajdaki ürünü elime aldığımda beyaz ambalajda olanın daha yumuşak ve ince olduğu net bir şekilde gözüküyor. Kaldı ki kullanım sonucunda çok daha fazla sızdırma yaptığını bizzat gördük. Satıcıyla konuştuğumuzda üreticinin "içeriklerinin aynı olduğunu beyan ettiğini" söyledi ve ürünü geri almadı. Beyaz ambalajdaki ürün iddia ettikleri gibi Canped kalitesinde değil. 2. Sınıf kalitede. Müşteriye aynı kalite olduğu söylenerek müşteri aldatılıyor!

14 Ağustos 2023 17:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Müşteri ilişkileri yetkilimiz konuyu incelemek ve araştırmak için en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Canped Müşteri İlişkileri

Oğuz
Oğuz

Özlem Hanım kolaylıklar dilerim. Annemle aynı sorunu yaşadım 2 gün önce. Annem ısrarla bunlar kesinlikle farklı dedi. Anne dedim aradım fabrikayı, aynı olduğunu söylüyorlar kesinlikle, ama yok oğlum kesin farklı bunlar diyor. Ben gözümle gördüm lastik farklıydı gerçekten. Beyaz Hepsiburada'dan aldığım bol. Emiciliğini test edemedim. Çok garip. Fabrika da aynı mal diyor ısrarla.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
03 Kasım 2024 01:05

Zeynep
03 Ekim 2024 13:25
Sleepy Ecologic bezde yırtılma ve parçalanma sorunu
Elena sonuçtan hiç memnun değil

Elena
20 Haziran 2024 14:57